Гешев посети с. Церово и гр. Благоевград

  • 20 февруари 2020 15:43

  • 761
  • 0
 Гешев посети с. Церово и гр. Благоевград
© Прокуратура на Република България

Главният прокурор на Република България Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във и главният секретар на МВР Ивайло ИвановИвайло ИвановИвайло Стефанов Иванов е български полицай, главен комисар и главен секретар на МВР от 18 декември посетиха с. Церово и гр. Благоевград във връзка със стартиралата в сутрешните часове на 20.02.2020 г. специализирана операция по противодействие на битовата престъпност.

Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във и Ивайло ИвановИвайло ИвановИвайло Стефанов Иванов е български полицай, главен комисар и главен секретар на МВР от 18 декември разговаряха с кмета на с. Церово Лефтер Едипов, а по-късно се срещнаха с общинското ръководство на Благоевград.

 

Гешев с нови разкрития за Божков: Нещо май се е почувствал по-силен от държавата

 

Сред обсъдените теми бяха намеренията на общината да подобри системите за видеонаблюдение, както и да бъдат закупени още камери, с които да се покрият основните пътни артерии около Благоевград.

 

 

Главният прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във посети сградата на Районната и Окръжната прокуратура в Благоевград, за да се запознае с условията, при които работят, като лично поздрави прокурорите и съдебните служители.

 

 

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
761 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини