Гешев: Всеки може да си прави вятър на устата, както си иска

  • 20 февруари 2020 11:50

  • 1027
  • 1
Гешев: Всеки може да си прави вятър на устата, както си иска
© Булфото (архив)

Главният прокурор Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във заяви в Благоевград пред журналисти, че е сигурен, че ще се отчете спад на битовата престъпност в края на годината.

По думите му, за това обаче е нужна добра комуникация с местната власт.

В Благоевград и околните села, отчете той, почти няма битова престъпност на фона на останалите населени места в България.

„Не можем да оправим образованието, но за спокойствието на хората може да се погрижим“, каза той.

Гешев коментира и случаят със съдия Андон Миталов.

 

Образувано е дисциплинарно производство срещу съдия Андон Миталов

 

Той каза, че отговаря за Прокуратурата и не може да си позволи да коментира други структури и затова им препоръча така, както той се е насочил към неговите проблеми, другите да погледнат своите.

„Няма недосегаеми лица“, заяви още главният прокурор.

Относно заявката му за преглед на приватизационните сделки и дали е ПР акция това, Иван ГешевИван ГешевИван Стоименов Гешев е роден на 19 декември 1970 година. Завършва висше юридическо образование във заяви, че всички може да си говори каквото си иска и да си прави „вятър на устата“, както си иска. Всичко ние можем да докажем като работим, работим и пак работим“, каза той.

 

След разпореждането за пълна ревизия: ДАНС проверява 9600 приватизационни сделки

 

Дължим разяснения на процеса на приватизация на българските граждани. „Всички знаят, че тя беше бандитска“, добави той и поясни, че изказванията му по темата не са политически.

Главният прокурор обясни точно как ще се процедира. По думите му, ще се проверяват по 10 – 20 фирми и ще се стартира от най – големите към най – малките.


 

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1027 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2020.02.20 | 13:16

1

Браво Гешев,карай на ред

Добави коментар

Водещи новини