Постоянен арест за обвинения за убийството в заведение във Видин

Видинският окръжен съд постанови мярка за неотклонение "задържане под стража" за 47-годишния Александър Стоянов от Видин, заподозрян за извършено убийство.

В мотивите си съдията по делото Светла Стоянова посочи тежестта на обвинението срещу него и опасността той да се укрие или извърши друго престъпление. Мярката може да бъде обжалвана пред Софийски апелативен съд в тридневен срок. Срещу Александър Стоянов се води досъдебно производство по чл.115 от НК, за убийство, за което законът предвижда наказание лишаване от свобода от 10 до 20 години.

Предаде се издирван за убийството в заведение във Видин

Инцидентът, при който почина 31-годишен мъж, е станал на 19 януари в местно питейно заведение. При възникнал скандал в компания от 4-5 души е произведен изстрел от газов пистолет, собственост на обвиняемото лице, при който е пострадал 31-годишен мъж, съобщиха от полицията.

Пострадалият е транспортиран с линейка и на път за болницата е починал. Установено е, че в заведението, където е станал инцидента няма охрана, камерите не работят, а работното време е от 4 до 7,30 часа. Около 40 часа Стоянов е бил в неизвестност, след което се е предал в полицията в присъствие на адвокат. На делото днес стана ясно, че Стоянов е бил съден, но реабилитиран, съобщи адвокатът на обвиняемия - Герго Гергов.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет