Искат арест за мъж, извършил убийство в с. Лисец

  • 21 октомври 2019 13:32

  • 433
  • 2
Искат арест за мъж, извършил убийство в с. Лисец
© Pixabay

Окръжна прокуратура-Ловеч ще внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение задържане под стража по отношение на 59-годишен мъж за убийството в с. Лисец.

В.В. е привлечен като обвиняем за това, че на 18.10.2019 г. около 21.30 часа, в с. Лисец, обл. Ловеч, на ул. „Центранла“, умишлено умъртвил Б. Б., на 41 г., след като го прострелял в гърдите с пистолет марка „Глок“ - престъпление по чл. 115 от НК. В РУМВР – Ловеч е образувано досъдебно производство за извършено убийство в с.Лисец, Ловешка област.

На 18.10.2019 г. вечерта в дома на родителите на пострадалия, на 41г. от с. Баховица, имало семейно тържество, на което присъствали роднини и техни познати. Имало пусната музика. Около 21:30 ч. на портата на дома отишъл съсед на семейството, който извикал да спрат музиката.

Родителите на пострадалия излезли на портата и започнали да се карат със съседа. Излязъл и пострадалият. Съседът ударил бащата на пострадалия и той паднал на земята. Близките се насочили към съседа и той извадил законно притежаван пистолет, като започнал да заплашва, че ще стреля.

Произвел три изстрела, единият от които попаднал в гърдите на пострадалия.

Последният бил откаран в МБАЛ-Ловеч, където около 22:00ч. починал. Извършителят е привлечен като обвиняем и му е взета мярка за неотклонение задържане за срок от 72 часа до довеждането му пред съда. Разследването се ръководи от Окръжна прокуратура-Ловеч.

Novini.bg
433 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2019.10.21 | 16:36

2

За да упражни правото си на самозащита, обвинения е трябвало да чака да бъде заклан от въпросния герберонски избирател и то чак след като е подал преди това жалба, че лицето е извършило нападение срещу него, което му е коствало живота. БХК остро осъжда не зачитането на правото да колят и изнасилват на ромския елемент в България.

Синдикат на Ало Измамниците

2019.10.21 | 13:57

1

Пропуснали сте да напишете, че са били цига*и, а този който се защитил е българин!

Добави коментар

Водещи новини