Цацаров: Няма данни политици да са замесени в психозата с отнемането на деца

Като юрист очаквам да разберем защо спря националното радио на 13 септември за 5 часа.

Това заяви пред журналисти главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в след заседанието на временната комисия за БНР.

Като гражданин очакват да бъдат взети съответните мерки да не може на база на един имейл да се спре излъчването на БНР и на база на един имейл да се възобнови излъчването, допълни той.
Цацаров е убеден, че трябва да се привлече лице под наказателна отговорност.

Силвия Великова е журналист, който в много случаи не мисли по начина, по който мисля аз, имали сме противоречия за начина, по който се задават въпроси и по чисто правни въпроси, каза Цацаров.

Силвия Великова работи в Националното радио, с риск да обидя някой, не съм от най-убедените слушатели на националното радио. Силвия Великова има право да ме отразява както намери за добре, но аз имам право да не я слушам, отговори Цацаров на въпрос дали се страхува как Силвия Великова го отразява.

Има образувано едно разследване в Сливен като се водят интензивни разпити с няколко заподозрени лица,  каза главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в, попитан за случая, при който родители прибраха децата си от училище заради слух, че те ще бъдат взети от социалните служби.
Главният прокурор заяви, че няма данни за участие на политици по този случай. Но имало такива за участие на лидери на местни общности и религиозни общности.

За австралийския гражданин Джок Полфрийман, който беше предсрочно условно освободен от затвора, Цацаров коментира, че той се намира в центъра за настаняване в Бусманци, заради липсата на лични документи. Той обясни, че документите на Полфрийман вече са издадени, но австралиецът не разполага с тях, ако те му бъдат предадени, той няма основание да стои в центъра за настаняване.

Попитан дали би приел предложение да оглави КПКОНПИ Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в отговори, че не е разсъждавал по този въпрос.

Коментари

  1. 2019.10.10 | 18:23

    положението е извън контрол.

  2. 2019.10.10 | 16:33

    Много добре знаете защо е спряло и кой е наредил .

  3. 2019.10.10 | 16:00

    Защото репресирате неудобните журналисти тъпако!

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет