Христо Монов: Определението за Полфрийман е позор

Съдиите се покриха след този позор. Постановеният акт е срам за българското национално самочувствие. Решението е в нарушение на закона. Това заяви Христо Монов, баща на Андрей, жертва на Джок Полфрийман, в ефира на БТВ.

Това съдебно решение е противозаконно и затова е кръстено "определение". Такъв термин може да се използва само на първа инстанция. Съдиите играят на думички“, подчерта бащата и добави, че вече са внесли документи за обжалване. „Тези хора са зле подготвени юридически, затова трябва да подадат оставки“, категоричен бе Христо Монов.

Той помоли снимката на Джок Полфрийман да бъде свалена от видеостената в студиото, защото не можел да го гледа. „Не ми останаха сълзи“, сподели Монов.

Бащата на Андрей заяви още, че в кръга от приятели имат много юристи. Дори Андрей е искал да стане магистрат. Той призова да не се погазва моралът и законът.

„Съдът трябва да установява справедливост. Определението би трябвало да отпадне. Вярвам в справедливостта. Знам, че институциите ще вземат правилното решени“, сподели той.

Ще стане много интересно, ако Полфрийман трябва да се върне в затвора. Монов заяви, че нададеният вик на Полфрийман при излизането му от затвора, не е от радост, а е предупреждение към онези, на които е било платено. „Те да кажат каква е мотивацията им за подобно решение. Социопатите не се поправят“, подчерта Монов, позовавайки се на преценката си като психолог.

Аз ще вървя спокойно по улицата. Искам да видя как съдиите, постановили това решение, ще минат по „Витошка“, каза още Христо Монов.

Имам надеждата, че създателят бди над паметта на сина ми“, завърши той.

Коментари

 1. 2019.09.24 | 11:32

  Този лайнар от ДС каза през 2013 г. , че протестиращите срещу БСП са „интернет лумпени", а и яростно защитаваше Пеевски да стане началник на ДАНС, а и по всяка вероятност е уредил синчето си в СУ, което е било и ултрас на „Левски". Австралиецът добре е очистил един наследсвен негодник.

  1. 2019.09.24 | 11:37

   Не намесвай политиката,в един много ярък пример на дупедатство и подкупност на правораздавателните ни органи...!Дори и да е така,както го пишеш,това не е оправдание...!!!

 2. 2019.09.24 | 11:20

  Откъс от ,,Не народ,а мърша"-

  ,,...Помежду си лихи, буйни, топорни,

  пред други сме тихи, мирни, покорни...

  Все нас тъпчат кой отдето завърне,..."

 3. 2019.09.24 | 10:12

  тиквеса Фъндъкова и да въведем ред и спокойствие в София.

 4. 2019.09.24 | 10:11

  срам и позор за седесарското костовистко правосъдие.

 5. 2019.09.24 | 10:09

  олизаха НАТО-вските гъ.зове като освободиха англо-саксонски убиец, възпитан в евро-атлантическите ценности. Смърт чрез обесване на сините продажници,

 6. 2019.09.24 | 09:20

  БХК няма да намери покой докато не участва в избиването и на последния българин, с любезното съдействие на бездушни отрепки

  1. 2019.09.24 | 09:46

   Решението освен позор, е национално престъпление, защото унижава международно нацията, подлага я на безнаказани изстъпления, лишава я от най-ценното - вярата в справедливостта и правото на общността, към която принадлежим от 12 години.
   За "ПОПРАВЕН УБИЕЦ" може да се говори само, АКО Е ВЪЗКРЕСИЛ убития!
   Идиотизъм е аргументът (лансиран сутринта по радиото, приблизително), че към престъпници, с предполагаеми възможности за поправяне в бъдеще може да се прилага предварително освобождаване, за да се "поправят в обществото".
   Майки, молете се децата ви да не погледнат в очите такъв "поправящ се в обществото"!

 7. 2019.09.24 | 09:28

  Отдавна поета го е казал,като важи с пълна сила и днес...-особено в този случай...-
  ,,Не народ,а...мърша"...!

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет