Главният редактор на "Биволъ": Не познавам Кристиян Бойков, не познавам никой от "ТАД груп"

Не познавам Кристиян Бойков, не познавам никой от "ТАД груп", не съм общувал с такива лица. Това заяви пред БТВ главният редактор на "Биволъ" Атанас Чобанов по повод Eвропейската заповед за разследване на територията на Франция по казуса "ТАД Груп", която Спецпрокуратурата издаде по-рано днес.

"Общувал съм единствено по анонимен чат относно данни, които са изтекли от Комисията за защита на личните данни, за което имаме публикация, има и благодарствено писмо от КЗЛД", уточни той.

"Това, което прокуратурата иска да прави, е евентуално да получи достъп чрез европейско разследване до нашите сървъри, до нашите данни, комуникации, за да разбере какви други разследвания ние водим, които властта не харесва и паралелно Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в да си отмъсти, да получи удовлетворение, така да се каже, с институционалната бухалка срещу "Биволъ" за това, че разкрихме неговите имоти, купени на половин цена, за които той още не е дал обяснение, за това, че свалихме половината правителство чрез "Апартаментгейт", с къщи за гости и другите разследвания, които продължават", допълни Чобанов.

По-рано днес Специализираната прокуратура издаде Eвропейска заповед за разследване на територията на Франция по казуса "ТАД Груп”. 

"В рамките на разследването трябва да бъде разпитан главният редактор на сайта "Биволъ" Атанас Чобанов по досъдебното производство срещу служители на "ТАД Груп" във връзка с факти, относими по предмета на доказване", се казва в официално съобщение на Спецпрокуратурата. 

Европейската заповед за разследване ще бъде изпратена на френските власти, тъй като там е постоянният адрес на главния редактор на сайта.

Коментари

 1. 2019.08.01 | 19:35
  MRUSNO SOCIALISTI4ESKO GOVNO
 2. 2019.08.01 | 18:39
  Урунгел
 3. 2019.08.01 | 17:49
  WTFWTF
 4. 2019.08.01 | 17:39
  HAHAHA DA BE DA RAZBIRA SE
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет