Иван Гешев за Лозан Панов: Объркан е, крадецът вика дръжте крадеца

  • 19 април 2019 19:39

  • 3796
  • 6
Иван Гешев за Лозан Панов: Объркан е, крадецът вика дръжте крадеца
© Булфото (архив)

Обединяват се интересите около КТБ. Мислите ли, че Цветан Василев иска да бъде съден? Свидетелят казва, че той е плащал на журналисти за поръчки и мислите ли, че те ще харесат да има присъда? Това заяви в предаването "Всичко коз" по Канал 3 зам.-главният прокурор Иван Гешев.

,,Искаме борба с корупцията, каквато има в Румъния, а после питаме защо е станало така. Ние не можем да върнем някой в България, ако тази страна умишлено не иска да го пусне. Въпросът е към сръбските политици защо не искат да върнат Цветан Василев. В нашата страна има много възможности за защита, като да си плащаш на определени медии и да имаш защита от политици. Предвид огромните пари, които са изтекли от КТБ, нека кажем, че е трудно да спреш всеки лев. Всеки мисли за бъдещето си, включително и Цветан Василев, който си ги пази парите някъде'', коментира Гешев.

,,Няма значение дали си добър или лош, важно е да си от нашите. Ние искаме публичност, нас не ни е страх. Ще призоват гражданите, които излизат и казват, че Десислава Иванчева е невинни, нека прочетат, а да не слушат големи клишета, които са им насадени'', посочи още той.

,,Крадецът вика дръжте крадеца. Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет не знае дали е политик, шеф на ВКС, или магистрат. Олигарсите са в ареста. Никъде в света не са задържани всички извършители на престъпления или олигарси. Ще му е трудно, защото той не знае къде се намира. Представете си, че Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в да каже, че Митьо Очите е пробил политическото статукво в Бургас. До колкото ми е известно Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет е казал нещо подобно за Иванчева. Този човек е объркан и не знае накъде да се насочи'', обясни Гешев за Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет.

,,Този тип престъпления, изискват своите експертизи, не само в България, а и в цял свят. Назначени са над 40 експертизи, но това няма как да стане за 1 час. Не може да се повдигнат обвинения, които после да не се издържат в съда. 8 месеца не са малко. Една от причините за забавянето е законодателството, законите са остарели, не сме по времето на Тодор Живков. Ние не можем да натискаме политиците. Всеки трябва да си върши работата. Единственото, което можем да направим, е да си вършим работата'', каза той по темата за катастрофата край Своге.

,,Българските граждани трябва да си отговорят на въпроса дали са виждали в живота си накуп 70 хиляди евро. За това престъпление е предвидено между 10 и 30 години затвор и след като това е предвидено, могат да се дадат 20 години. Чувам всякакви коментари и от двете страни. Това е един случай като премахнем това, че става въпрос за кмет, който управлява, и това, че размерът на получената сума никога не е залавяна досега'', допълни зам.-главният прокурор.

Последвайте канала на

Владимир Василев
3796 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2019.04.19 | 21:53

6

Този е толкова фалшив, че не вярвам на нито една негова дума. Защитава яростно присъдата на Иванчева, а срича и се оправдава когато го питат за някой истински мафиот.

Анатема Аиду Ци

2019.04.19 | 21:22

5

Който слугува на силните на деня престъпници - също е престъпник,без значение каква мотериална облага е получил или му е обещано да получи.

Бонара

2019.04.19 | 20:23

2

А Кадеса Политиците Кадето Ограбиха Държавата А Съдим Само Слабите И Дребните И не защитените Хора!....

2019.04.19 | 20:50

4

Тези които ограбиха държавата сега са бизнесмени които спонсорират БСП от благодарност. Началничката им също е от намазалите се от прехода.

2019.04.19 | 20:46

3

КАде са? Научи се да пишеш и тогава задавай глупави въпроси.

чичо

2019.04.19 | 20:19

1

Лозан и Радан са съмишленици, борят се кой от двамата ще демонстрира по голяма обърканост,

Добави коментар

Водещи новини