Правосъдният министър отказа да коментира темата за оставката на Лозан Панов

  • 11 април 2019 15:49

  • 1227
  • 1
Правосъдният министър отказа да коментира темата за оставката на Лозан Панов
© Булфото (архив)

Парламентарната комисия за борба с корупцията ще обсъжда искането на БСП за предсрочно прекратяване на мандатите на шефа на Антикорупционната комисия Пламен Георгиев и заместника му Антон Славчев заради аферата "Апартаментгейт".

Представители на вносителите няма да има заради продължаващия парламентарен бойкот на опозицията. Новият правосъден министър Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св. отказа да коментира темата за Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет и дали и той трябва да подаде оставка или да излезе в отпуск. "Принуждавате ме да кажа, че стандартът в ГЕРБ е този, тоест ние подаваме оставки при съмнение. Имаме политически опоненти, които реагират точно обратното", заяви Кирилов, предаде БНР.

За първи път днес Данаил КириловДанаил КириловДанаил Кирилов е роден на 25 юни 1970 г. в Димитровград. Висшето си образование получава в СУ "Св. председателства заседанието на Висшия съдебен съвет.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1227 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
къде е коментара.

2019.04.12 | 12:53

1

пунта мара

Добави коментар

Водещи новини