Цветан Цветанов разкритикува зам.-главния прокурор Валери Първанов

  • 05 март 2012 12:25

  • 1131
  • 0
Цветан Цветанов разкритикува зам.-главния прокурор Валери Първанов
©

Министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа и председателят на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред Анастас Анастасов разкритикуваха заместник-главния прокурор Валери Първанов и определиха като несъстоятелни и като грешка позицията и думите му по повод исканията за по-тежки наказания на шофьори, причинили смърт на пътя.

Според Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа думите на Валери Първанов на форум, на който присъстват родители на деца, загинали при катастрофи, са тежко и несъстоятелно изказване. Според Анастасов заместникът на Борис ВелчевБорис Велчев   Борис Владимиров Велчев е  роден в София. Доцент, доктор по право. Баща му Владимир Велчев е допуснал грешка.

Цветанов и Анастасов са сред участниците в дискусия в парламента със семействата на деца, загинали при катастрофи. За пореден път днес родители на загинали деца при катастрофи поискаха оставката на Първанов и заявиха, че не са доволни от извинението, което той е поднесъл чрез сайта на прокуратурата.

Аналогично на тези, които не връщат бонуси и ще бъдат уволнени, Първанов също да подаде оставка, призоваха родителите. Те изразиха разочарованието си, че заместник-главният прокурор не присъства днес на поредната организирана среща по проблема. Обсъждат се възможности за завишаване на наказанията на причинители на катастрофи. Сред предложенията е окончателно
отпадане на възможността да бъдат сключвани споразумения между обвиняемия и прокуратурата в случаи, когато е убит човек на пътя.

Вътрешният министър Цветанов коментира, че се обсъжда възможността с промяна в нормативната уредба общините сами да могат да решават къде да поставят т.нар. легнали полицаи.

Последвайте канала на

БТА
1131 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини