Пуснаха под гаранция обвинения за клането в Студентски град (видео)

  • 02 март 2012 15:13

  • 7421
  • 17
Пуснаха под гаранция обвинения за клането в Студентски град (видео)
©

Илко Радев /19 г./, който бе задържан след убийството на връстника му Марио Данчев в Студентския град, е освободен с "парична гаранция" 1000 лв. по решение на прокуратурата.

Той е обвинен за убийство, извършено при превишаване пределите на неизбежната отбрана. Прокуратурата е решила да не иска постоянно задържане за Радев.

Данчев беше убит на 29 февруари в квартира, в която живеел с брат си и с Илко Радев, в Студентския град. Двамата братя били употребили алкохол и между тях, Илко и четвърто момче е започнала разправа и бой, съобщиха от полицията. При инцидента Марио Данчев е намушкан смъртоносно с нож.

Последвайте канала на

БТА
7421 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
НАРОДЕН

2012.03.13 | 19:16

17
КОЛКО НАГЪЛ ТРЯБВА ДА СИ ЗА ДА СИ ЗАСЛУЖИШ ТАКАВА СМЪРТ.ДА БЕ МИРНО СЕДЯЛО НЕ БЕ ЧУДО ВИДЯЛО.ЗА МЕНЕ СИ ДОБРИЧКОТО МОМЧЕ НЕ Е ВИНОВНО С НИЩО.ПРОСТО СА ВИДЕЛИ ЕДИН ДОБРЯК И СА СЕ КАЧИЛИ НА ГЛАВАТА МУ-НО ДО КОГА ЩЕ БЪДЕШ ИЗТЪРПЯН Е ПРОСТО ВЪПРОС НА ВРЕМЕ.ДА ТИ ВДИГАТ ШУМ ВСЯКА ВЕЧЕР СПОРЕД МЕНЕ ДАЖЕ И УМИШЛЕНО КОЛКОТО И ЖЕЛЕЗНИ НЕРВИ ДА ИМАШ ИМА ПРЕДЕЛ.ТИЯ ГАМЕНЧЕТА СА СЪСИПАЛИ ЖИВОТА НА МОМЧЕТО.

2012.03.13 | 19:16

16
И с тоя смешен коментар,искаш да кажеш че другото момче заслужава да умре ???? Нещо са ви криви представите ..........Всички правим грешки, но никой не заслужава смърт с нож в гърба !!!

2012.03.13 | 19:16

15
ОЩЕ ЕДИН УБИЕЦ НА СВОБОДА. ДАНО ГОСПОД ГО НАКАЖЕ.

2012.03.13 | 19:15

14
Ти запознат ли си с цялата история, че да казваш това? Момчето се е защитавало! Иначе най-вероятно той щеше да бъде убитият. Съболезнования към семейството на починалото момче, дори не мога да си представя през какво преминават в момента. Но нека да погледнем обективно на нещата, не може трима човека да скочат срещу теб и ти да стоиш без да се отбраняваш. Много е лесно да обиждате и да плюете хората, но за съжаление такива сме ние българите...

2012.03.13 | 19:14

13
Да го вкарат в затвора да го поебат и да видим дали ще вади нож другия път...

2012.03.13 | 19:12

11
Като ви чета коментарите е нормално да има убииства. Повечето тук мислят че ако някой те тормози можеш да го убиеш.Вие сте идиоти и лош генетичен материал. Човешкия живот явно не значи нищо за вас мишленца. Явно и комплексирания Илко така е мислел.Не защитавам другите, обаче работата му хич не е чиста. Ако тримата са го нападнали както твърди, дали нямаше да го пукнат от бой много преди да се сети да взима ножове? Защо като са го заплашвали зад заключената врата не се е обадил на охраната или полицията за да предотврати конфликта? Деиствията му не са на изплашен човек. Прочетохте че едните били пияни а другия искал кротко да спи и веднага разбрахте кои е виновен.
dsad

2012.03.13 | 19:13

12
Абе ти тъп ли си или само на такъв се правиш? Ако на теб ти скочат трима лайнари, та и на всичко отгоре пияни, да те бият.. ще мислиш ли трезво? Или ще действаш по инстинкт.. Момчето е било само срещу трима, как няма да ги ръга.. Кой му гарантира, че "само ще го ступат".. Ами ако не беше наръгал единия и тия го бяха пребили до смърт.. тогава какво? Какви са те, че да го "ступват малко", кой им е дал тази власт? Ако твоят (бъдещ) син го нападнат трима няма ли да се радваш, ако успее да се защити, като наръга единия? Или ще го възпиташ да се свива на кълбо докато го ритат в главата и не умре? Тъпак.
райна княгиня

2012.03.13 | 19:11

10
Ето ви обективните предпоставки,истината>Случилото се,макар и за съжаление,е поредният логичен инцидент в Ст.град.Причината е ненормалната обстановка там,с най-много заведения с алкохол,много са денонощно работещи,има дрога,хазарт и всичко за което се сетите. Причината не е в един или друг младеж,а в това,че целия порок е заведен директно при младите на България,там,някои още деца.Главният въпрос е кой е разрешил там заведенията,на кого са,кой печели милиони от тях,кой взима рушвети по узаконяването им,при наемите и т.н.Това са наистина милиони и работата е направо опасна.Вижте кои медии,телевизии и пр.неглижират проблема и обвиняват за това този или онзи младеж.Пита се-защо се прикрива всячески проблема??!!Тези заведения се контролират от червена бандитска олигархия,това е!Това е вреди на националната сигурност,защото съсипва бъдещето на България,нейните млади и умни хора!Това също е и директно източване на парите от държавата.Симулира се уж уреждането на децата в общежития,със символични наеми,не се плаща парно,вода и т.н.Но спестените от децата за жилище пари(които са им давани и от измъчени,често бедни родители някъде в страната)отиват директно в тези заведения,където се лее алкохол и други отрови,деградираща обстановка и чалга,проституция и насилие. Впрочем в същия блок имаше двойно убийство преди време,май всички са го забравили!!??

2012.03.13 | 18:27

9
ПРАВИ МИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ ХОРАТА, КОИТО ЗАЩИТАВАТ УБИЕЦА СА ДОСТА ПРОСТИ, АГРЕСИВНИ И ПРИМИТИВНИ. ТОВА НЕ МЕ УЧУДВА.

2012.03.10 | 06:01

7
На прав път си.....пускат безмислени сравнения.......какво щяло да стане ако еди какво си............тука се гледа какво е станало бре момци-имаме убито момче с нож в гърба ,тия глупости какво щяло да стане ако.......не вървят пред никой здравомислещ.......Аз ще ви кажа какво е щяло да стане ако...............момчето е щяло да влезе в болница след 5 шута и е щяло да излезе на другия ден,и нямаше да има отнет човешки живот.........жалки страхливци сте всички които го защитавате,защото заради един бой сте готови да извадите нож и да го забиете на човек в гърба,от страх някой да не ви удари два шамара...........ей това сте всички-страхливци........а господина с въпросите за бащи и деца е малко.......смешен с тоя довод........няма никаква връзка със станалото.

2012.03.10 | 06:04

8
TOQ SLAMAR AKO GO NABARAM, 4E MU NAPUNIM GAZO S VUGLI6TA.
ЖОРКО

2012.03.10 | 06:01

6
"ДА БЕ МИРНО СЕДЯЛО НЕ БИ ЧУДО ВИДЯЛО" АМА А ДАНО ПОНЕ НА ТЕЗИ КОИТО ЗАЩИТАВАТ УБИТИЯ ИМ ДОЙДЕ АКЪЛ ОТ НЯКЪДЕ И РАЗБЕРАТ, ЧЕ КАКЪВТО И БАБАИТ ДА СИ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ НАМИРАШ МАЙСТОРА
ventsislav

2012.03.05 | 17:56

5
znace za1000 lv moje da obie covek ami 10000 kakvoli moje da napravi
Pari

2012.03.04 | 11:49

4
http://signup.wazzub.info/?lrRef=c7a44091 registrirai se za da izkara6 nekoi lev!!

Добави коментар

Водещи новини