Цецка Цачева ще открие "синя стая" в Ловеч

На 28 февруари 2019 г. (четвъртък) в 11,00 часа в гр. Ловеч министърът на правосъдието Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 ще открие „синя стая” за изслушване на деца, жертви и извършители на престъпления.

Помещението е изградено от Министерството на правосъдието с финансовата подкрепа на Българо-швейцарската програма за сътрудничество по проект „Укрепване на правния и институционалния капацитет на съдебната система в сферата на правосъдието за деца” по Тематичен фонд „Сигурност”.

Партньори по проекта са Община Ловеч, Окръжен съд – Ловеч и Районен съд – Ловеч.

На откриването ще присъстват още кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова, председателят на Окръжен съд – Ловеч Милена Вълчева, председателят на Районен съд – Ловеч Мария Шолекова. Синята стая“ се намира на бул. „България“ № 3, съобщиха от пресцентъра на министерството на правосъдието.

 

Коментари

  1. 2019.02.27 | 08:02

    Тази "синя стая" за провеждане на сатанински "молитвени" закуски ли ще бъде предназначена или за складиране на излишни количества от "Добрички" суджук и филе"Елена"!?
    Искам да бъда назначен за неин управител.

  2. 2019.02.26 | 16:01

    А,какво ще прави с "ЧЕРВЕНАТА СТАЯ"? НАРОДЕ????

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет