От ВМРО искат образуване на проверка срещу ромите от клана Гольовците

  • 18 февруари 2019 15:58

  • 1763
  • 1
От ВМРО искат образуване на проверка срещу ромите от клана Гольовците
© Булфото (архив)

Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки и общинският съветник в СОС Карлос Контрера подадоха сигнал до главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в, министъра на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, и председателя на КПКОНПИ Пламен Димитров с искане за образуване на проверка срещу ромите от клана Гольовците.

В сигнала се твърди, че тази фамилия е в основата на побоя в неделния ден в Кюстендил, при който беше убит 35-годишен мъж, а много са ранени.

Джамбазки и Контрера настояват за незабавни мерки за противодействие на обществените прояви на фамилията, като описват богато криминално минало на членовете ѝ като склоняване към проституция и сводничество, лихварство, съхранение и разпространение на наркотици, нанасяне на телесни повреди, убийство, държане и търговия с акцизни стоки без бандерол, притежание и използване на огнестрелно оръжие в нарушение на закона и т.н. Тези престъпления са извършвани повече от десетилетия, се твърди още в сигнала на ВМРО.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1763 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
FuckEU

2019.02.18 | 16:42

1

По официални статистически данни у нас всяка година се самоубиват по около 800 души, като е налице тенденция към увеличение. България вече намалява годишно със 132000 души. Това прави 362 души на ден, или 15 души на всеки час, или на всеки 4 минути населението намалява с един човек. САМОЗАПАЛВАНИЯТА У НАС ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ ВЕЧЕ СА НАД 60. В ЦЕЛИЯ ОСТАНАЛ СВЯТ ЗА ТОЗИ ПЕРИОД ИМА САМО 1 САМОЗАПАЛВАНЕ, В ЯПОНИЯ. РАЗБИРАТЕ ЛИ КАКВО СТАВА?

Добави коментар

Водещи новини