Привличат като обвиняеми трима от кръга на Цветан Василев по случая с Елена Йончева

  • 23 януари 2019 15:56

  • 1634
  • 4
Привличат като обвиняеми трима от кръга на Цветан Василев по случая с Елена Йончева
© Novini.bg

По случая с Елена Йончева предстои привличането на още три лица като обвиняеми, които са от кръга на Цветан Василев. Това каза на брифинг зам.-главният прокурор Иван Гешев, предаде репортер на Novini.bg

Не знам подробности за случая с г-жа Йончева. Има мярка за неотклонение "парична гаранция" – 20 000 лева, както и още едно лице, което е привлечено в качество на обвиняем преди нея. Предстои привличането на още три лица в рамките на следващата седмица, заяви Гешев.

Мисля, че става дума за хора, от кръга на Цветан Василев, които се занимават с регистрация на всякакви търговски дружества. Става дума за групата на Цветан Василев, за която е внесен обвинителен акт в Специализирания наказателен съд, уточни той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1634 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2019.01.23 | 21:03

4

За такова нещо - Бойко директно уволнява, а комунистите се строяват в кръгова отбрана. Никога повече комунизъм...!!!

2019.01.23 | 18:28

3

Крадлива комунистическа свиня и вожда ли ви е Б. Б. който до вчера беше в тая партия заедно с ония още 80 % сега големи " демократи "и борци за "справедливост" ?? Можеш ли да ми отговори гербав глупак ??

Браво!

2019.01.23 | 17:47

2

За първи път ”големите тарикати на прехода” реват като момиченца. Баневи,Минювци,Очи,Ценко Чоковци,Куката,Йосковци,Ленче Офшоркова и други ”недосегаеми”. А червените Импексова,Льотчика,Кирчо ”контрабандата” нека си реват за спонсорите!

народа български е с вас

2019.01.23 | 16:23

1

Браво г-да прокурори !! Крайно време беше да насметете тези самозабравили се комунистически крадливи свине , които се изживяват на недосегаеми за законите в България и паразитират на гърба на бедния българин ! Браво -- бъдете твърди и безмилостни с престъпниците !!

Добави коментар

Водещи новини