Цацаров и Младенов откриха благотворителна изложба в Съдебната палата (видео)

  • 20 декември 2018 13:20

  • 493
  • 0
Цацаров и Младенов откриха благотворителна изложба в Съдебната палата (видео)
©

В сградата на Съдебната палата, независимо от помпозния си вид и красивата си архитектура, малко хора влизат с добро и излизат с добро. Едно от хубавите и най-човешки неща, които се случват в нея е изложбата на учениците от Художествената гимназия. Тя се организира за пета поредна година. Това каза главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в по време на откриването на изложбата с картини на възпитаници на училището, предаде репортер на Novini.bg.

Той добави, че много негови приятели, а и самият той притежават картини от изложбите на децата. „Радваме се, че сме помогнали талантът на тези деца да бъде видян“, каза още главният прокурор Цацаров.

Той подари книга-албум на на творчеството на Цанко Лавренов на директора на Художествената гимназия в София Донка Павлова и пожела след години такава книга да бъде издадена и за някое от децата, чиито картини показват.

Вътрешният министър Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, благодари, че е получил покана за участие в това събитие.

„Радвам се, че в България има хора, които ценят изкуството и създават изкуство. В МВР също имаме инициатива "Най-добра детска рисунка". Надявам се след време да видим и техни творби тук. Много е интересно да видим света през детските очи. Има много красиви и идентични неща, създадени от децата. Подкрепям тази инициатива. Пожелавам ви да имат спокойствие с изкуството, което умеете да правите“, каза той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
493 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини