Разпитват основния свидетел по делото "Октопод"

  • 24 февруари 2012 09:21

  • 823
  • 0
Разпитват основния свидетел по делото "Октопод"
© Булфото

С разпит на основния прокурорски свидетел, бизнесмена Георги Цветанов, продължава т. нар. дело "Октопод", съобщава БНР.

Георги Цветанов започва да подава сигнали срещу Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна още през 1998 г. Години наред обаче властта работи срещу тях, а не по тях. Това е тезата на държавното обвинение, което разчита Цветанов да може да докаже, че Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна е рекетьор, изнудвач и бияч. Още в началото на процеса на 12 декември бизнесменът заяви: "Бил съм бит, бил съм унижаван, заплашван с каратистки способи. На последните разпити вече бях разпитван в детайли какво се е случвало, с коя ръка са ме ударили, с кой крак са ме ударили, какво е имало, каква е била обстановката".

"Обидно ми е, че се обяснява как аз, шампионът по карате и елитна барета, занимавала се със специални акции, не съм успял на банкера, на счетоводителя, нанасяйки удари с ръце и крака, да му сторя каквото и да било, та чак накрая се е наложило да взимам клещи и да му вадя зъби", реагира тогава Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна.

Целият ден е посветен на разпита на Георги Цветанов. Срещу него ще се изправят всички адвокати на Петров, сред които и бивш главен прокурор на Великобритания.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
823 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини