Михаил Миков: Владимира Янева тълкува неприемливо закона относно СРС - та

  • 16 февруари 2012 17:22

  • 724
  • 0
Михаил Миков: Владимира Янева тълкува неприемливо закона относно СРС - та
©

Едно такова тълкуване на закона, като това на Владимира ЯневаВладимира Янева Владимира Янева Янева - Манолева е родена в град София. Средното си образование е завършила в, е неприемливо и стимулиращо прекомерното използване на СРС-та.

Това заяви пред журналисти председателят на парламентарната подкомисия за контрол на СРС-та Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

В пълен състав подкомисията изслуша зам.-министър Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г. и председателя на ДАНС Константин Казаков по повод изпратеното писмото до МВР и ДАНС, подписано от председателя на Софийския градски съд (СГС) Владимира ЯневаВладимира Янева Владимира Янева Янева - Манолева е родена в град София. Средното си образование е завършила в, с което се предлагат промени в начините за искане на разрешения за СРС. "Коректно ни запознаха с предприетите мерки по повод на писмото. В ДАНС не е правено нищо по повод на писмото – само са се запознали с него, в МВР също е разпоредено запознаване с това писмо. От подкомисията са представили своето становище, че това е един изключителен субсидиален способ и всякакво стимулиране, включително и по отношение на способите – води до три негативни ефекта – нарушаване на права извън необходимото, получаване на информация по реда на СРС-та в ненужно голям обем и практическо натоварване на занимаващите се с тази дейност, което не им позволява да концентрират ресурса за това, което наистина е необходимо", посочи Миков.

Поет е ангажимент на следващото национално съвещание на МВР съставът да бъде запознат със становището на подкомисията.
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
724 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини