Христо Бисеров: Има "прокурорска шапка" над полицейското насилие

  • 26 януари 2012 07:45

  • 1167
  • 1
Христо Бисеров: Има "прокурорска шапка" над полицейското насилие
©

Оказва се така, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не може да се откачи от Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Вътрешният министър така е оплел нещата, че ръководи и политически, и професионално МВР - той обявява резултатите от спецакциите и т.н.

Това заяви в сутрешния блок на БТВ Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент от ДПС.

"Премиерът онзи ден се опита да се разграничи от прокурора Роман Василев, а министърът го награди, може би, защото той му проверяваше имотите", добави той. Бисеров обяви, че над полицейското насилие има "прокурорска шапка". "Цветанов обяви, че задържаните в Скравена, за които се изнесе сигнал за полицейско насилие, са се самонабили. Няма такава наглост", категоричен бе Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент..

Според Анастас Анастасов от ГЕРБ опозицията се пробва да дестабилизира управляващите с атаки към различни министри. "Пробваха с премиера, пробваха с Дянков, сега и с Цветанов", каза той.

Говорителят на Софийската районна прокуратура Руси Алексиев съобщи, че е било образувано досъдебно производство далеч преди акцията в Мировяне. "Имало е доказателства за извършено престъпление към този момент. Доказателствата са предадени на съда, който е преценил, че те са достатъчни за провеждане на такава акция". Алексиев съобщи, че прокуратурата ще провери действията на полицията в Мировяне.

"Виждаме, че прокуратурата ще проверява само въз основа на полицейската преписка. Ако е обективна, тя трябва да извърши предварително разследване и да извика всички страни", коментира Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент.

Йордан Бакалов от Синята коалиция се учуди как сигналите не се проверяват предварително. Той се обяви за създаването на две анкетни комисии - за убийството на Мирослава от Перник и  за акцията в полицията в Мировяне.

"Ако продължава тази наглост на управляващите и агресията към опозицията, ще вървим към вот на недоверие", заяви Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен от БСП.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1167 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
kayozerosky

2012.01.26 | 15:14

1
ЕЙ ПОМАК ДПСарски СЪС ТУРСКА ШАПКА А НАСИЛИЕТО И ТОРМОЗА НАД БЪЛГАРИ ЗЕМЕДЕЛЦИ И ЖИВОТНОВЪДИ В ПОМАШКИТЕ РАЙОНИ НА БЪЛГАРИЯ КОЙ ГИ ОПЛЕТЕ А ГЯУР, ПРЕДАТЕЛ, ИБРИК МРЪСЕН ТУРСКИ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини