30-годишен мъж е бил отвлечен, бит и сексуално малтретиран в Сливен

  • 14 септември 2017 11:23

  • 26154
  • 5
30-годишен мъж е бил отвлечен, бит и сексуално малтретиран в Сливен
©

Млад мъж от Бургас е бил държан в плен близо 32 часа в къща в Сливен на 8 септември, след като е бил подмамен там от своя приятелка, с която се запознал във Фейсбук. Това съобщи на брифинг апелативният прокурор на Бургас Любомир Петров.

30-годишният мъж е международен шофьор. Той отишъл на гости на Диана Куртова в Сливен. Двамата обаче бързо се скарали за нещо и в този момент в къщата нахлули двама мъже с маски на главите. Те завързали тираджията със свински опашки и облепили устата му с тиксо, след което започнали да го бият.

"Не е останало здраво място по тялото му, имало е и сексуални извращения с мъжа" допълни прокурор Петров.

Похитеният е заплашван със зверски изтезания като набиване на кол и рязане на нокти с лозарска ножица. Нападателите са взели две дебитни карти на тираджията и са го принудили да им каже кода си. Те опитали да източат сметките му онлайн, но не успели, след което го преджобили и взели 200 лева, които били в него. После му поставили маска на главата, качили го в автомобила, с който бил дошъл в Сливен и го зарязали в местност "Карандила".

Едва след като мъжът сам успял да се прибере в Бургас сигнализирал в полицията, но първоначално твърдял, че е отвлечен в Бургас от непознати лица.

От прокуратурата допускат, че вероятно той е спестил част от информацията поради срам и определиха това като недопустимо. "Не може потърпевши да ни дават погрешна информация и апелирам да не го правят", коментира прокурор Любомир Петров.

Директорът на ОДМВР- Бургас Калоян Калоянов допълни, че пострадалият и 30-годишната Диана Куртева са общували близо 8 месеца само във Фейсбук, преди да се видят на живо. Когато се срещнали в Бургас през август, тираджията демонстрирал завидно благосъстояние, харчейки за нея по магазини и ресторанти. Разследващи са убедени, че престъплението е било предварително добре подготвено.

Директорът на полицията във Сливен Димитър Величков уточни, че задържаната Диана е добре позната на МВР. Тя е и наркозависима.

Арестуваният Станислав Стоянов на 32 години също е стар познайник на полицията, лежал е в затвора за кражби, грабежи и наркотици. Има задържано и трето лице - мъж на 24 години, но за сега полицията отказва информация за него. Очаква се днес в съда в Сливен да бъде внесено искане за постоянен арест за Диана Куртева и Станислав Стоянов.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
26154 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
1

2017.09.23 | 22:02

5
Мамито им наркоманско..трепане, и то с херойн в завишени дози

2017.09.23 | 22:01

4
Бааааси майката....

2017.09.23 | 22:01

3
Седесарката Диана е известна на полицията , но е на свобода, като Костов и Цветанов.

2017.09.14 | 20:54

2
Малко са курвите в Бургас,приискало му се сливенска.

2017.09.14 | 19:07

1
Как да наречен седесарската курва дама, нежен пол, възвишена романтична натура. Ето на какво ги научи демокрацията.

Добави коментар

Водещи новини