Не е имало човешка намеса около болтовете на автомобила на Лозан Панов (видео)

  • 20 юни 2017 14:32

  • 3607
  • 1
Не е имало човешка намеса около болтовете на автомобила на Лозан Панов (видео)
©

Главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в е подал искане за сваляне на имунитета на двама народни представители, единият от които е от политическа партия ГЕРБ. Това заяви по време на брифинг говорителката на прокуратурата.

Народният представител Димитър Гамишев е причинил смърт на пресичащ пешеходец. След като той е придобил имунитет в качеството си народен представител  производството срешу него е било спряно.

Второто искане е свързано с досъдебно производство в Пловдив, свързано с организиране на купуване на гласове, от Манол Генов - настоящ народен представител.

Също така главният архитект на Асеновград е бил "мотивиран" от Манол Генов да разреши строеж в защитена територия, съобщиха от прокуратрата Генов му е обещал да ходатайства пред кмета на Асеновград да му се увеличи заплатата.

След като се вземе решение от Народното събрание, ще се види кой съд ще поеме делото срещу Гамишев, уточниха от прокуратурата.

Не е имало човешка намеса около болтовете на автомобила на Лозан Панов. Това стана ясно от преписката, която бе прочетена по време на брифинга.

Единствено в град Берковица е имало едни 15 минути, в които шофьорът твърди, че е оставил автомобилът без надзор. Много подробно е описано, минута по минута, поведението на шофьора и г-на Лозан Панов.
Обясненията на Лозан Панов и и шофьора  противоречат на трима експерти, чиито заключения се базират на науката, стана ясно от информацията изнесена от прокуратурата.

Последвайте канала на

Нора Виткова
3607 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
12345678

2017.06.22 | 11:04

1
Прави са не е имало човешка намеса....тя е била намеса от оркизирани комуноидиотизирани сатанисти, а не на нормални човеци!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини