Прокурорка и следовател играели хазартни игри в работно време

  • 14 декември 2016 14:39

  • 12670
  • 2
Прокурорка и следовател играели хазартни игри в работно време
©

Образуваха дисциплинарни дела срещу двама магистрати от Ямбол, които през последната година в работно време често играели на ротативки в местна игрална зала.

Делата срещу следователя Теньо Тенев и прокурорката Веска Тенева са започнати по предложение на главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в.

Нарушенията на двамата били разкрити при разследване на кражба. При преглед на видеозаписи от вътрешните камери в игралната зала не било установено нищо, което да има връзка с кражбата, но на тях се виждало как двамата магистрати играят там в работно време. Шефът на полицията в Ямбол изпратил сигнал до инспектората на държавното обвинение, който при проверка установил, че двамата редовно посещавали игралната зала в работно време през последната година.

Също по предложение на Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в колегията на ВСС започна дисциплинарно дело срещу окръжния прокурор от Пловдив Росен Каменов. Той бил лобирал за обвиняем по дело за наркоразпространение и за задържани за данъчни престъпления.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
12670 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
партизанин

2017.01.13 | 15:05

2
Откъде ли вземат парите, за тези "игри през работно време"?
Веселин Василев

2017.01.13 | 15:05

1
Е,че какво ново.Това е напълно нормално за нашите магистрати.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини