300 лв. глоба за 78-годишният ексхибиционист, мастурбирал пред майка с дете

  • 11 октомври 2016 12:34

  • 15799
  • 2
300 лв. глоба за 78-годишният ексхибиционист, мастурбирал пред майка с дете
©

78-годишният ексхибиционист, който стресна майка с дете посред бял ден в боровата горичка на бургаския ж. к. „Меден рудник”, днес бе глобен от съда с 300 лв.

Онанистът изскочи със свалени гащи пред жената и 8-годишния й син, размаха члена си и започна да мастурбира. Бруталната сцена се разиграла в 11:00 часа преди обед в неделя. Майката ходила на покупки до близкия магазин с детето и съпруга си. На прибиране ги изненадал извратеният старец. Навлизайки в горичката, жената видяла дядото, който бил със смъкнати панталони. Първоначално помислила, че той уринира, но след като се обърнал, видяла, че той мастурбира.

Шокираната жена закрила лицето на детето, за да не може да види какво се случва, започнала да вика и му казала да отиде да извика баща си, който се бил отдалечил. Въпреки че старецът видял жената и детето, продължил да върши непристойните си действия. След това дошъл съпругът, който подгонил извратения дядо.

В показанията си пред съда майката посочва, че е чувала, че възрастен мъж с описанието на нарушителя редовно мастурбирал на публични места, като заглеждал млади жени. Тя е категорична, че се е уплашила и силно се е възмутила от държанието на 78-годишния мъж, тъй като тези негови действия станали достояние на малолетния й син.

Нарушителят обяснил, че всъщност е уринирал. Като прецени степента на обществена опасност на деянието, съдът намира, че за поправяне на нарушителя и за постигане на целите на административното наказание на същия следва да бъде наложено наказание „глоба”. Въпреки голямото възмущение, което е предизвикал нарушителят, същият е пенсионер, поради което наказанието глоба в размер на 300 лева според доходите му. Съдът намира, че в глобата ще допринесе за неговото превъзпитание.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
15799 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.10.24 | 14:43

2
ГНУС МЕ Е ОТ ТОВА ПРАВОСЪДИЕ И ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА..В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ ТОЗИ ДЪРТ ИЗВРЪТЕНЯК ЩЕ БЪДЕ ЛИНЧУВАН И ВКАРАН В ЗАТВОРА,,А В ДЕГРАДИРАЛА ПРОПАДНАЛА БЪЛГАРИЯ ГЛОБА ОТ 300 ЛВ И ПАК НЕНАКАЗАН....СРАМ И ПОЗОР

2016.10.16 | 16:27

1
На 78 години трябва медал да му дадат, щом може...

Добави коментар

Водещи новини