Мъж се разходи гол във варненски мол

  • 01 март 2024 14:23

  • 1115
  • 1
Мъж се разходи гол във варненски мол
© Булфото

Глоба за непристойно поведение получи мъж, разхождал се гол във варненски мол.

В ранния следобед на 15 декември миналата година 42-годишният ексхибиционист паркирал автомобила си на едно от подземните нива на търговския център. Оставил си дрехите в колата и започнал да се разхожда гол около нея, докато си правел видеоклип.

Преминаваща през паркинга жена го видял и на свой ред направила запис на своя телефон. После го показала на продавачка в мола, която сигнализирала охранителите. Тяхната проверка установила, че камерите  на паркинга също са запечатали непристойните действия.

Пиян на кирка нашенец си го развя на пълно летище

Според Варненския районния съд с поведението си мъжът е нарушил обществения ред и спокойствието на гражданите, тъй като постъпката му е  извършена на публично място, в оживен район и в светлата част от денонощието, когато поведението му е могло да бъде възприето от голям кръг граждани, включително деца.

Административното наказание, което е наложено на ексхибиционистта, е глоба от 400 лева.

Решението на съда подлежи на обжалване в 24-часов срок, като в случай на жалба производството пред окръжния съд е насрочено за 5 март от 13 часа, съобщават от районния съд в морския град.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1115 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.03.01 | 21:46

1
Отслабването без диета и гладуване не е мечта - това е реалност. Найпродaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни. Съветвам всички с наднормено тегло да пробват.----> gg.gg/ketoexpo

Добави коментар

Водещи новини