Боевски: Да се видиш в затвора без вина е убийствено

  • 11 декември 2011 14:07

  • 12674
  • 25
Боевски: Да се видиш в затвора без вина е убийствено
©

Всичко останало е преодолимо, но да се видиш в затвора без вина - това е убийствено. Това заяви пред БНТ в първото си интервю, откакто е арестуван за трафик на наркотици, световният шампион Гълъбин Боевски. Никога не съм правил престъпление през живота. Целият ми живот е в спорта и аз нямам нужда да правя престъпление. Мислех, че ще разследват случая и че нас просто ще ни пуснат, обаче се оказах тук, допълни той.

За мен най-големият проблем е, че ми развалиха доброто име, което съм го градил години наред. Аз имам добър живот и добър бизнес, не ми е нужно да правя такива неща. Никога не съм си мислил за това и най-малкото съм достатъчно популярен навсякъде по света - олимпийски шампион, за да съм малоумен да тръгна да направя такова нещо. Точните сметки адвокатите ще ги дадат на съда, сега аз не мога да ги кажа точните сметки. Имам предостатъчно пари, за да живея, без да правя глупости, категоричен бе Боевски.

Пред БНТ Боевски допълни, че веднага след завръщането си в България, ще започне да тренирам. Искам да спечелят титла на Олимпиадата в Лондон, каза щангистът.

Очаква се обвинителният акт срещу Гълъбин Боевски да бъде внесен в понеделник, съобщи адвокатът му Ивайло Дерменджиев. На същото заседание защитата му ще поиска и промяна на мярката за неотклонение в домашен арест. За целта ще бъде представен и договор за наем в дома на българка, която предоставя една от стаите си на Боевски.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
12674 25

Свързани новини

Коментари 25

Добави коментар
Rosen

2012.05.03 | 21:24

25
Убийство е и да се разпространяват наркотици.
MULE

2012.05.03 | 21:23

24
Като му слушам на Хероин Боевски смешните извинения и лъжи си мисля, че започва вече и той да си вярва на лъжите :) БОЕВСКИ ВРЕМЕ Е ДА ПОРАСНЕШ И ТВОЕТО РАЗГЛЕЗЕНО СИНЧЕ СЪЩО !!!!
Мустафа Ибрахим

2012.05.03 | 21:18

10
Гълъбинеееее, не се надявай на гяурин благодарност. Ний, знаем, че не си виновен. Много ясно, че са те топнали. Кога стана златен шампион за Гаурдистан те хвалеха /по скоро завиждаха/, а сега гледат да те стъпчат. Кога славече името на Булгаристан беше герой, а сега кога имаш нужда всеки те гълчи. Тъпи гяури. От гяурин става само страхливо псе. Нищо друго. Затуй, Гълъбине, кат те оправдаят си остани у Бразилиана и дигай за онези там. Щото там ще те уважават!

2012.05.03 | 21:23

23
Skapan pomak da ti eba maikata

2012.05.03 | 21:21

15
Усурун думана , рязан читак! И на вас ще ви дойде реда!
...

2012.05.03 | 21:20

14
Ето, заради такива безмозъчни, нискообразовани, до болка фанатични, мамени и надъхвани от лидерите си, ограничени откъм информация и обща култура индивиди, (ако мога така да те нарека)като теб, се наслоява омраза и нетърпимост към малцинствата в България и към Исляма, като цяло в световен мащаб. До този момент, нито съм чул, нито съм прочел коментар, който по някакъв начин да е поругал, принадлежноста на наркотрафиканта Боевски, към религия или национална принадлежност. Не разбирам за каква благодарност говориш и как очакваш, въз основа на стари лаври, да му бъде простено, такова гигандско престъпление. Отностно използване на имена и прилагателни от рода на "гяур" и "Булгаристан", е толкова банално и смешно, особенно , когато идва от така наречените "Keyboard Heroes", които си стоят в къщи, пред компютрите и бълват гнусотий и гнилоч по форумите и не осъзнават, че с всяка една такава дума, настройват хиляди с/у себе си и близките си, и се доближават до нещо страшно, което ако се случи, първи те ще гризнат дръвчето. Защо не видях един да застане на центъра на София и да обяви, нас "гяурите" за "страхливи псета" ?
4i4aka

2012.05.03 | 21:18

9
все пак има нещо положително от цялата история , справедливост вече има нищо че не е от България , ако това беше в България най-много да беше станал депутат.И тука мутренските му колеги от герб се натискат да го освобождават но нямат тази сила копелетата... Почивай в мир Боевски :)
Бля бля

2012.05.03 | 21:23

22
Точно така трябва да се постъпва, а не като при нас явни престъпници са във властта и се чувстват безнаказани. Ай сега да те видим предателно копеленце какво ще правиш с бразилските батковци по затворите. Жална ти майка, ако можеше найтина всички наши престъпници на които им се е разминало по някакъв начин да се озоват при теб, всички с удоволствие ще ви слушат хленченията от килията!
Бля бля

2012.05.03 | 21:23

21
Точно така трябва да се постъпва, а не като при нас явни престъпници са във властта и се чувстват безнаказани. Ай сега да те видим предателно копеленце какво ще правиш с бразилските батковци по затворите. Жална ти майка, ако можеше найтина всички наши престъпници на които им се е разминало по някакъв начин да се озоват при теб, всички с удоволствие ще ви слушат хленченията от килията!
55555

2012.05.03 | 21:22

20
Абе алооо, да не сме малоумни....да не знаеш че чантата ти тежи 9кг.повече...я стига...тоя си е просто поредния алчен, тъп спортист който бачка за мутрите...

2012.05.03 | 21:21

18
Абе научете децата си да не взимат наркотици, възпитайте ги, какво само обвинявате другите за неуспеха си в родителството.Никой не ги кара да взимат насила наркотици, ако дете прибегне до тях значи РОДИТЕЛИТЕ са виновни, не този който им дава дрогата!
Генно Развитие За България

2012.05.03 | 21:22

19
Аз съм потомствен благородник и облагородявам по естествен път родословни дървета! Ако има желаещи да пишат!! Да се възпитат ама всичко зависи от гените и потеклото. Затова ако не искате вашите деца да са наркомани, педераси и чалгари, както и да имат вид на отдавна изчезнал човекоподебен вид ПИШЕТЕ !!!!!!!!

2012.05.03 | 21:21

17
неси нито първия нито последния
MULE

2012.05.03 | 21:21

16
Ако са го барнали с 9 кг. КОКА нашето момче си е 120 % МУЛЕ !!!! Та нали това е схемата уж ти си е счупил куфара за пред роднини и тези дето са с теб, влизаш в точно определен магазин, точния продавач ТЕ чака и си вземаш подготвената стока !!!! И на границата, като са го барнали се е правил на луд, че не знае къде са ключовете на куфара, а причината ЕЕЕ ЯСНА МНОГО ДОБРЕ Е ЗНАЕЛ КВО ИМА ВЪТРЕ!!! И може би си е мислил, че техните съдии и прокурори са като нашите подкупни и с подобни смешни оправдания ще мине номера ДА АМА НЕ !!!!
popaii

2012.05.03 | 21:19

13
Шибан наркотрафикант!!! Да влезе в затвора завинаги!Там да му пръснат гъзягата Мустафа Ибрахим (номер 10) дано пукнеш от пръднята на майка си дано, резак нещастен!!!
ko3a

2012.05.03 | 21:19

12
ае кфа справедливост,кфи 5 лева...масово са друсат децата с кока,заради ей такива като него...

Добави коментар

Водещи новини