Спрягат прокурор и съдия за зам. - министри на Ковачева

  • 05 декември 2011 07:37

  • 2861
  • 0
Спрягат прокурор и съдия за зам. - министри на Ковачева
©

Имената на прокурор и съдия се обсъждат за нови заместници на министъра на правосъдието Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент, твърди "Стандарт Нюз". Тя все още не е заявила дали ще запази сегашния екип от трима заместници - Даниела Машева, Жанета Петрова и Христо Ангелов.

В магистратското съсловие вече се спрягат нови имена - на прокурора от Софийската градска прокуратура Пламен Георгиев и на председателя на Административния съд в София-град Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет. "Няма какво да коментирам. До момента никой не е разговарял с мен за подобно нещо", заяви за "Стандарт Нюз" прокурор Георгиев. Той е професионалист и има отлична репутация на безкомпромисен при решаването на сложни казуси, твърдят за него колегите му.

Прокурор Георгиев работи по разследването на "Софийски имоти", по делото за обира на "Алфабанк". 40-годишният съдия Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет също се ползва с името на много добър юрист сред гилдията. Той е сред кандидатите за съдия във Върховния административен съд. Делото за касиране на изборите за кмет на столицата бе едно от последните, които е гледал.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2861 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини