Маргарита Попова: Новият правосъден министър ще продължи започнатото

  • 24 ноември 2011 09:48

  • 1831
  • 1
Маргарита Попова: Новият правосъден министър ще продължи започнатото
©

Очаквам с нетърпение Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент да поеме поста министър на правосъдието и да продължи всичко това, което започнахме в Министерството на правосъдието.

Това заяви пред журналисти досегашният министър Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на, която беше избрана за вицепрезидент. Думите й бяха в отговор на въпрос как приема предложението на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г - Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент да бъде новият министър на правосъдието.

"Надявам се, че Ковачева ще води същата политика на реформи и критичност, за да работи съдебната система", каза още Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1831 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.12.03 | 06:58

1
Започнатото го виждаме вече повече от 20 години, кога в България ще има съд и прокуратура???

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини