Данъчен шеф: Лечков ме заплашва

  • 23 ноември 2011 20:30

  • 3970
  • 3
Данъчен шеф: Лечков ме заплашва
© Булфото

В Окръжния съд в Стара Загора продължи делото срещу Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа..

Началникът на териториалната данъчна служба в Сливен Петър Дюлгеров потвърди пред съда, че е бил заплашван от бившия кмет да спре данъчни ревизии на негови и приятелски фирми, съобщи БНР.

Освен обвинението за натиск срещу Дюлгеров като длъжностно лице, Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа. е подсъдим и за ощетяване на бюджета на Община Сливен с повече от половин милион лева при реконструкция на водопреносната мрежа в квартал „Дружба”.

Заедно с бившия кмет обвиняеми са Елеонора Христова - бивш директор на правния отдел на общината, която е подготвила рамковото споразумение и договора с изпълнителите на проекта и Стефан Шевкенов - управител на фирмата, извършила инвеститорския надзор.

Съдията Спасияна Драготинова определи като неоснователно искането на адвокатите за отхвърлянето на представените по делото експертизи заради предубеденост на вещите лица и ги и изслуша, но прие доводите на защитата, че в тях се съдържат правни изводи и затова назначи нова четворна съдебно-техническа експертиза.

По делото има използвани специални разузнавателни средства.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3970 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Бях във Сливен

2015.01.27 | 10:10

3
Сливен изглежда като бомбандиран от НАТО град,не знам какваа е вината на Кмета но,града изглежда много зле,Д.Лечков бе страхотен футболист но,за кмет не става но,колко време ни трябваше да го осъзнаем,жалко за Сливен много жалко.
KURTI

2011.11.24 | 15:07

2
predlagam deloto srescto le4kov da se gleda v BRUKSEL za da vidiat evropeizite kakvi roga4i ni opravliavat i kade otivat parite im a ne v YMBOL STARA ZAGORA ili BURGAS tuk vsi4o e M A F I A

2011.11.24 | 12:08

1
Тоя още ли е на свобода? Като го гледам на тази снимка, раирания костюм ще му отива много.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини