Спецсъдът гледа делото срещу Алексей Петров

  • 20 януари 2016 07:35

  • 1578
  • 2
Спецсъдът гледа делото срещу Алексей Петров
© Булфото

Специализираният наказателен съд гледа делото срещу Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна и още 4 души за организиране и ръководене на организирана престъпна група, създадена с цел изнудване и рекет.

Бившата барета Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна е основен подсъдим в делото "Октопод". В края на септември един от наблюдаващите прокурори - Светлозар Костов си направи отвод като се обоснова, че не се чувства безпристрастен. Специализираният наказателен съд прие отвода му и прекрати заради изтекла давност едно от обвиненията срещу основния подсъдим Петров, припомня БНТ.

В края на октомври срещу Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна бе стреляно с гранатомет. Той самият остана невредим и обяви наградата от 100 000 лв. за информация за атентата срещу него.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1578 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Така ще е

2016.01.21 | 00:02

2
Бойко мачка наред Гришата Ганчев този Алексейчо и още на колко им е мернал бизнесите . Ще пада здраво лющене ....
ВАЖНО!

2016.01.21 | 00:00

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини