Стреляха с гранатомети по Алексей Петров. Издирват червена "Астра" с крадени номера (снимк

  • 29 октомври 2015 09:20

  • 30283
  • 57
Стреляха с гранатомети по Алексей Петров. Издирват червена "Астра" с крадени номера (снимк
© Булфото

Полицията в София е на крак заради стрелба на бул. "Черни връх" в София срещу Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна.

Сигналът е подаден в МВР около 9.00 ч. от живеещи в близки кооперации, съобщиха за novini.bg от пресцентъра на МВР.

Полицията издирва червен Опел Астра, с който са се движели нападателите, предаде репортер на novini.bg.

По информация на novini.bg автомобилът е с крадени номера.

 

Стреляно е с два гранатомета. Ударена е колата на Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна и временна постройка, която се намира в близост от мястото на стрелбата. От полицията смятат, че в гранатата, ударила постройката има неексплодирал заряд. Репортер на novini.bg предаде, че от стрелбата е огъната дясната врата на луксозния Мерцедес на бизнесмена. Той се е возил в него на задната седалка, информираха свидетели на случилото се.

По непотвърдена информация е намерен единият гранатомет.

Припомняме ви, че Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, заедно с петима души, е обвинен в ръководене на престъпна банда за рекет и изнудване. Делото вървя няколко години в Софийския градски съд и беше прекратено, след като съдия-докладчикът по него Румяна Ченалова също се оказа обект на разследване за престъпление по служба.

Това е вторият опит за покушение срещу Петров. Първият беше извършен на 15 август 2002 г. Пред басейна „Спартак“ в София неизвестни откриха стрелба срещу бившата барета, докато той излизал от офиса си. Петров беше прострелян в гърдите и крака.

На място има екипи на полицията и ДОТИ. Отцепен е целият район на мястото на стрелбата, предаде репортер на novini.bg.

На Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна е предложено да бъде закаран в болница, но той е отказал и е заявил, че е добре и се е прибрал вкъщи.

На място на инцидента е и шефът на СДВР Младен Маринов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
30283 57

Свързани новини

Коментари 57

Добави коментар
пламен от сливен

2016.04.01 | 23:16

57
ако е жив,значи всичко е инсценирано,пак се готви за политик тоя мутрафон

2016.04.01 | 23:15

55
Време е сидеров да вземе нещата в свои ръце .Иначе няма оправия
МАЛИИИ

2016.04.01 | 23:15

56
Направо ще я забръсне БОЛНИЯТ НАРКОМАН.Видяхме го колко РУБЛИ струва!!!
tapaka bai ganio

2016.04.01 | 23:15

54
Ubiha li q tazi gad
Бойко Борисов е уникален педераст!

2016.04.01 | 23:15

53
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. емигрират! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол! Когато на власт са наркотрфиканти като Борисов, ефективно осъдени като Цветанов и офшорни перачи на пари като Плевнелиев, все такива "новини" ще има. Ало, Ваньо: ставка, разследване и съд за убийството на Чакъра и самоубийството на Мишо Бирата! Не забравяйте за екзекуцията на единствения свидетел в делото срещу Цвъ Цвъ......загинал в СЛУЧАЙНА автомобилна катастрофа :) :) Бойко Борисов има откраднати над 4 милиарда държавни пари, които е изнесъл по сметките си в Америка и Израел. Дъщеря му си живурка в Америка и кара бентлита с парите на лошият мат'рял. Бащицата тръгнал да регулира цените на сиренето и агнешкото. ВЪРНИ ПАРИТЕ МИЗЕРНИКО.

2016.04.01 | 23:15

52
Вероятно става въпрос за тези еднократни руски гранатометчета, с които родната мафия така и не се научи да борави. Стреля се ПРЕД или ЗАД автомобила, ама плужаците са опитали отново СТРАНИЧЕН подход, който е неподходяща дори за опитни оператори на тези оръжия. Дай го на мен, и ще видиш дали ще има неупсешен изстрел.
роб на влаЗта

2016.04.01 | 23:14

51
Как леко ни напомнят за този цирк, тези филми сме ги гледали -май стреляли , май по някого ,. Пък на края няма нищо .

2016.04.01 | 23:14

50
На въпроса защо са стреляли по Алексей Петров... герб отговорили че, името му било руско, и изглеждал много агресивен с тенденций за нарушаване на обществения ред :))))
Бойко Борисов е уникален педераст!

2016.04.01 | 23:13

48
Бойко Борисов и Цветанов са мозъка на т. нар. група "Наглите", която преди изборите 2009 отвличаше и убиваше хора за да набира пари за предизборната си кампания. Последните години се разигра един добре режисиран театър в който тези хора "уж" бяха заловени. Между другото на някой от тях вече е платено да излежат 1-2 годинки за пред хората. Да не говорим, че цялата държава е превзета от мафиотите и престъпниците на клана ГЕРБ, това са: ДАНС, ГДБОП, полицията. В ДАНС е намърдана дори пачаврата на Цветанов! Да не говорим колко убииства са извършени 90-те години от мутрата Бойко! Да не говорим какво е правил като член на БКП 80-те години...Та какъв пример може да даде на децата това управление на ГЕРБ.
айде бе

2016.04.01 | 23:14

49
а ти сигурно си мозъка на идиотите... .които явно ти се радват във форума...
Batman

2015.10.30 | 09:05

8
Момче ти осъзнаваш ли какво казваш. Премиера на България и Министъра на ВР ще се занимават с изнудвания и отвличания, при положение, че с обществени поръчки със свързани фирми се правят милиарди!
ОТ КАРЛУКОВО

2015.10.30 | 09:05

7
Аиде бе откога те търсим,добре че драскаш по форумите за да те подушим ЛАИНИО!!!
така комунисти сдават власт!

2016.04.01 | 23:13

47
Кой палеше в продължение на една година, че и повече автомобили в цялата страна и подготви обстановката за преврата? Явно много ги боли комунягите от загубата и са готови на всякакви провокации. . и театри. . . Кой знае какво още са намислили изродските им създания?
Бойко Борисов е уникален педераст!

2016.04.01 | 23:13

46
ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини