Соня Найденова: Не знам кой е авторът на SMS до Борисов

  • 15 януари 2016 09:18

  • 2466
  • 3
Соня Найденова: Не знам кой е авторът на SMS до Борисов
©

„Не мода да отговоря на въпроса кой написа SMS на премиера Бойко Борисов”,  заяви в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия Соня Найденова, която представлява Висшия съдебен съвет.

„Този SMS предизвика доста страсти, които може би не би следвало да се случват между един орган на съдебната власт и един орган на изпълнителната власт”, каза още тя.

Найденова напомни, че първоначално всички са мислили, че SMS – ът е изпратен от някой от залата. „Министър-председателят нито беше извикан, нито беше поканен да дойде на вчерашното заседание.  Лично решение на премиера беше да дойде и да сподели своите виждания във връзка с проверката на ВСС по отношение на публично изтеклите разговори между съдиите Янева и Ченалова”, добави Найденова. 

Тя съобщи, че вчера Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет е направил анализ на това как е протекло разследването на Етичната комисия към ВСС на разговорите между двете „каки“ и тогава той просто е попитал дали са били канени лицата, за които се говори в появилите се телефонни разговори.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2466 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
ВАЖНО!

2016.01.28 | 11:51

3
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат, там ще бъдете нищожества и на всичкото отгоре ще работите без пари! Настаняват те в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

2016.01.28 | 11:51

2
Имало е присъствие на извънземно на заседанието на ВСС !Това е причината ,да не се знае името му !
читателка

2016.01.16 | 11:56

1
Вчера четох постовете и ми направи масираното единодушие на пишештите. У мен се установи впечатлението че това е един пореден компромат целящ да дестабилизира обществото като цяло маскиран зад разкриване на някакво неправомерно дйствие. Аз винаги съм се застъпвал ответника да има право да си каже думата. В постовете вчера това право се отхвърляше неистово. Заставам зад Министър Председателя на България.

Добави коментар

Водещи новини