Прокуратурата търси кой е мъжът от записите с Янева и Ченалова

  • 03 декември 2015 15:34

  • 1929
  • 4
Прокуратурата търси кой е мъжът от записите с Янева и Ченалова
© Булфото

Кой е мъжът, който разговаря с бившия председател на Софийския градски съд Владимира ЯневаВладимира Янева Владимира Янева Янева - Манолева е родена в град София. Средното си образование е завършила в и дисциплинарно уволнената съдия Румяна Ченалова.

Такава проверка е започнала прокуратурата по записите на разговорите, които изтекоха в публичното пространство и предизвикаха поредния СРС-скандал.

Информацията, че се проверява мъжкия глас, обяви главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в.

След като това се изясни, ще има проверка дали и за този човек са били прилагани специални разузнавателни средства. Такава проверка вече е направена спрямо Янева и Ченалова и е установено, че те не са били обект на законни СРС-та.

Проверка е била направена сред всички органи, които могат да заявяват прилагането на специални разузнавателни средства, както и службите, които могат да ги експлоатират - ДАНС и ДАТО.

Вече е назначена техническа експертиза, която да анализира записите - били ли са манипулирани, има ли накъсване, т.е. всичко с техническото им състояние. Тя е възложена на външен експерт, научен работник, съобщи още Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в, цитиран от БНР. Експертизата трябва да е готова до 15 дни.

Главният прокурор беше категоричен, че ще се търси начин да се провери съдържанието на разговорите.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1929 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.12.08 | 17:30

4
шоумени , имали значение кой е мъжът на записа , а съм сигутен че и го знаят кой е
Веселин Василев

2015.12.08 | 17:30

3
Ще го намерят на "мук"

2015.12.08 | 17:30

2
na toq pederast caca smur mu pojelavam ,svinq gnusnaaaaaaa

2015.12.06 | 09:38

1
Г-н Цацаров да се съсредоточи върху същественото, а то е - дали е вярно това,за което се говори и да се потърси отговорност на главните герои от това съдържание!

Добави коментар

Водещи новини