Цветлин Йовчев: Делото "Червеи" е бутафория и фалшив балон (видео)

На днешното заседание по мегаделото "Червеи" беше разпитан бившият вътрешен министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола, предаде репортер на Novini.bg.

След разпита Йовчев обяви, че това дело е бутафория и един фалшив балон. "Пред съдията обясних, че имам съмнения, че една  докладна записка е фалшива. Това го твърдя, защото съм попадал и друг път на такива. Чрез това дело искаше да се направи едно внушение, че едва ли не е източена системата на МВР. Това дело започна като една гигантска измама, тиражирана от Атанас АтанасовАтанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров, а Веселин Вучков се подаде на натиска. Тук не става въпрос за политически и партиен натиск, а за лични и групови интереси", поясни Йовчев.

"Беше внушено, че се подслушват 1000 души. Целта беше да се покажат какви страшни и безобразни неща са се случили по времето на правителството, в което участвах и аз. Защо се подведе и прокуратурата? На този въпрос си отговорете сами", завърши бившият шеф на МВР.

Коментари

  1. 2016.04.25 | 07:07
    От проучвания на човек да му стане лошо...:-(.
  2. 2016.04.25 | 07:06
    Ето един родоотстъпник и мерзавец , който трябва да бъде съден за престъпления срещу народа и държавата!Срам за ВНВМУ\\\"Н.Й.Вапцаров\\\" каквито са и Контров и Найденов -руско-турски подлоги,а не БЪЛГАРИ!!!
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Съд и прокуратура

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет