Забраниха на Лечков да напуска България

  • 28 октомври 2011 06:56

  • 2300
  • 2
Забраниха на Лечков да напуска България
© Булфото

На Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа. е наложена ограничителна мярка да напуска страната, заяви вчера окръжният прокурор на Сливен Пламен Стефанов.

Забраната е от 17 октомври, но стана известна едва сега, съобщи "24 часа". В неделя в града ще има балотаж между кандидата на БСП Кольо Милев, получил подкрепата на 28,55% от гласувалите, и Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа., ГЕРБ, с 26,06%.

“Изумен съм какво става и как става. Никой не ме е уведомил, сега научавам, при това - не от компетентен орган. Нямам представа и заради какво обвинение е тази възбрана”, заяви Лечков.

“Не е задължително той да знае. Ако през това време беше направил опит да премине границата, щеше да разбере. Мярката е предприета във връзка с конкретно дело, но няма връзка с изборите”, обясни окръжният прокурор.

Едновременно с новината за забраната в Сливен плъзна и слух, че семейство Лечкови е обявило за продан хотелски комплекс “Империа” заедно с ипотеката за крупен кредит и сеготви да напуска града, евентуално и страната.

“Как ще продавам, на кого и кой да му даде цената? Давате ли си сметка какво ме питате? И къде ще отивам? Отписахте ме и душата ми вече продадохте”, разгневи се Лечков.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2300 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
СЪДИЯ

2011.10.29 | 19:13

1
ВЕДНАГА СЛЕД ВТОРИЯ ТУР,ЛЕЧКОВ ЩЕ БЪДЕ ОБВИНЕН ЗА МНОГО ДРУГИ ДАЛАВЕРИ ,СЪДЕН И ВКАРАН В ЗАТВОРА ! ТОГАВА БОЙКО ТРЯБВА ДА СЕ ХВАНЕ ЗА ГЛАВАТА И ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА,ЗА ТОВА ,ДЕТО ГО ПОДЪРЖА ДО ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ!

2011.10.29 | 19:13

2
Няма да ходи в затвора. Ако трябва ще плати и до тук. Е може да се размине с кметството, но никой няма да подава оставка. Най-много да го отлъчат, ама на него му дреме на фара.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини