Велчев: Прокуратурата няма официална информация за Боевски

  • 27 октомври 2011 09:35

  • 1547
  • 4
Велчев: Прокуратурата няма официална информация за Боевски
©

Прокуратурата все още няма официална информация за задържането на Гълъбин Боевски в Бразилия. Това каза пред журналисти главният прокурор Борис ВелчевБорис Велчев   Борис Владимиров Велчев е  роден в София. Доцент, доктор по право. Баща му Владимир Велчев.

Той поясни, че Софийската градска прокуратура е компетентна да образува досъдебно производство, но преди това трябва да постъпи официална информация чрез дипломатическото ни представителство в Бразилия.

На въпрос - дали България има правни отношения с Бразилия, главният прокурор каза, че трябва да провери, за да каже дали имаме договор за правна помощ. „И да нямаме, при условията на взаимност всичко е възможно”, каза той.

Българските консулски власти ще изяснят този въпрос и ще се обърнат към нас за съответната информация – каза главният прокурор.

Последвайте канала на

1547 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
skdnsdf

2013.10.24 | 21:11

4
a za zverskata manipulaciq na izborite i grugboto pogazvane na konstituciqta 4rez zabranata na 459000 bulgari koito ne sa jiveli v 4ujbina poslednite nqkolko godini da glasuvat ima li stanovi6te prokuraturata?
Иван Радов

2013.10.24 | 21:10

3
Нещо имам чувството, че машината се опитва да се задвижи, та и тоя престъпник да не лежи в затвора, защото е нали спортист, деец, гръб си има човека. Дано бразилците да раздадат правосъдие, преди нашата велика прокуратура да се намеси.
Ха ха ха

2013.10.24 | 21:10

2
Прокуратурата ВСЕ ОЩЕ няма официална информация за задържането на Гълъбин Боевски в Бразилия ??? И при условие ,че става въпрос за публична личност а не за обикновен гражданин- сульо , Главния прокурор все още НЕ ЗНАЕ дали имаме договор за правна помощ . Дали е виновен или не може да е новина обаче тази информация е направо ЖЕСТОКАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ и показва как държавата ни се грижи за гражданите си.Всеки българин излизащ зад граница трябва да го има предвид. И това не е от управлението на ГЕРБ.Спомнете си медицинските сестри,Сергей Антонов и десетките незнайни наши сънародници. А после помислете какво направи Англия за хулигана Майкъл Шийлдс.
враг

2013.10.24 | 21:10

1
Нашата любима прокуратура току що пада от Луната и както винаги е под упойка от къде да знае,той пловдивския прокурор чак след 10 години се събудил и разбрал, че цар мангал бил бандит

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини