Цацаров и членове на ВСС поискаха извинение от Христо Иванов

  • 25 юни 2015 13:28

  • 1783
  • 1
Цацаров и членове на ВСС поискаха извинение от Христо Иванов
© Булфото

18 от членовете на Висшия съдебен съвет, в това число и главният прокурор, поискаха от правосъдния министър Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския да се извини на съдиите от Пловдивския апелативен район заради негово изказване в понеделник, че на събранието им за промени в Закона за съдебната власт имал чувството, че присъства на "партийно събрание в Северна Корея".

Съдебните кадровици възнамеряват да сигнализират Министерския съвет и премиера за поведението на Иванов. Дебатът се проведе в отсъствието на министъра на правосъдието. Председателят на Върховния касационен съд Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет гласува с "въздържал се" с аргумента, че Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския е политик и може да говори свободно.

Панов коментира, че за него по-важен е гласът на магистратите, а има опасност този глас да бъде заглушен със спор като днешния във Висшия съдебен съвет.

Писмото е адресирано до правителството и до премиера.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1783 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.06.26 | 09:21

1
За какво да се извинява...? Нали все някой трябва да извика,че "царят е гол"...или че Цацаров не е никакъв главен прокурор - а главна подлизурка активизираща се само в дни за размисъл... разбирай - когато падат пари... Цацаров не те искаме - махай се...Ти си срам за правосъдието - световното - не нашето - такова не съществува...

Добави коментар

Водещи новини