Майката на убития Ники от Враца: Адвокатите на подсъдимите пледираха, че детето ми не се е мъчило, д

  • 07 юни 2015 11:02

  • 3863
  • 9
Майката на убития Ники от Враца: Адвокатите на подсъдимите пледираха, че детето ми не се е мъчило, д
© Булфото

Съдът не призна, че синът ми е бил убит по мъчителен начин. Адвокатите на подсъдимите изнесоха по един час пледоария, в която убеждаваха съда, че детето ми не се е мъчило, докато е умирало. Той получаваше гърчове и имаше халюцинации, а аз се чувствах безсилна.

Това каза за Нова телевизия д-р Нонка Лилова, майка на 16-годишния Николай, който бе пребит от трима охранители на врачанска дискотека през 2013 г. Нападателите на момчето, което почина от раните си в болницата, получиха 18 години затвор на първа инстанция.

Адвокат Марин Марковски, чийто син е защитник на един от обвиняемите, подчерта, че съдебно-медицинската експертиза е тази, която установява дали смъртта се е случила по мъчителен начин. "Момчето, което бе защитавано от моя син, няма никакви предишни нарушения - дори пресичане на червен светофар. Ние ще обжалваме тази присъда. Неговото участие е било минимално", изтъкна Марковски.

Майката на Николай заяви, че също ще обжалват присъдата: „Тази присъда, като се извади времето, което нападателите вече са прекарали в ареста и в затвора, им оставя точно минималната присъда", каза Лилова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3863 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
пламен от сливен

2015.06.09 | 19:34

9
мутри,като ги гледам на една снимка какви животни са,съм убеден,че вината им е 100%-затвор и да изгният там барабар с другарите си,които тръбят,че били невинни
някой си

2015.06.09 | 19:33

8
И тримата за електрическия стол,да умират опечени бавно и мъчително!!и този нещастник с минималното участие е присъствал и не ги е спрял!!!гадове!!
справ

2015.06.09 | 19:33

7
#Сбогом_Мариано Проф. Мариана Евстатиева Горанова произвежда хакери в ТУ-София
майка

2015.06.09 | 19:33

6
Този марковски има ли деца ,майка ли го е родила или някой банкомат с пачки ?
Кире

2015.06.09 | 19:33

5
Хора с прякори, ако не са по на 14-15 години, известни спортисти или хора на изкуството, всички са от криминалния контингент!
ot bashta na sin

2015.06.09 | 19:31

4
veche nyama nikakvo sumnenie che advokatite Markovski poemat zashtitata samo na ubiitsite i kradtsite ,tez sa vredni za obshtestvito.Mrusnitsi.

2015.06.09 | 19:31

3
Нека намушкаме адвокатите и съдиите, които са преценили, че не е изпитвал болка! Отново някой си е платил или поредния ид иот е издавал присъда! Няма закони в тая държава, Слави Трифонов е направил една песен със реалността - Няма такава държава.
Господинов

2015.06.09 | 18:25

2
Чия беше идиотската идея майката на убитото момче да се хвърля в дискусия с адвоката наубийците??! Адвокат Марковски при това. Много всно че няма да може да го наддума. То и много юристи не биха могли. Отделен е въпроса за понятието "адвокат на дявола". Разбира се всеки има право на защита, включително и убийците. Но не по този начин.
справ

2015.06.07 | 16:13

1
▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒░▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓▓▒▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓██▓▓▓▒▒▒▓▓▒▒▓▓▓█▓▓▓█▓▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓█▓▒▒▒▒▒▒▒░▒▒▒░░░▒▓▓██████▒▒ ▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓██░░░░▒▒▓▒▒▒░░░▒▒▒▒▒▓██▓▓█▓░ ▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░▒░▒▒▒▒░░░▒▓▓▓▒▒░▒██▓█▓░ ▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░░░░░░░░░░▒▒▒▒▒▒░░████▓░ ▒░▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░░░▒▒▒░░░░▒▒░░░░░▒██▓█▓░ ▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░▒▒▒░░░░░▒▒▒▒░░░░▓████▒░ ▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▓██░░░▒▒▒▒░░▒▒▒▒▒▒▒░░▒█████▒▒ ▓▓██▓▓▓▓▓▓█▓▓▓▒░░░░░░▒▒▒▒▒▒▒░░░▓█████▓▒▒ ██▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓▒░░░░░░░░▒░▒░░░▒██████▓▒▒▒ ▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓█▓▒░░░░░░░░░░░░▒▓███████▒░▒▒▒ ▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░░▒░▒▒▒▒▒▒▓█████████▒░▒▒▒ ▓▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░░░░░░▒▒▒▒███▓███▓▓▓█▒░▒▒▒ ▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒░░░▒▒▒▒▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒ ▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██▒▒▒ ▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒░▒▒▒░▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▒▓▒▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░▒▒▒▒▒▓▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▒▒▒▓▓▒▓██▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒ ▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▓▓▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▓▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓▓

Добави коментар

Водещи новини