18 години затвор за убийците на Николай от Враца (обновена)

  • 05 юни 2015 12:09

  • 2636
  • 1
18 години затвор за убийците на Николай от Враца (обновена)
© Булфото

18 години зад решетките ще прекарат тримата обвинени за смъртта на 16-годишния Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в от Враца.

Това постанови днес съда на последното заседание по делото, пише вестник "Конкурент". Съдия Петя Вълчева прочете присъдите на Ивайло Миланов, Иван Каменов и Калин Димитров в препълнената зала. Това, което магистратите отхвърлиха, бе че убийството е извършено по особено жесток начин. Те се произнесоха,че драмата е станала само по хулигански подбуди.

Последното заседание по мегаделото, което тръгна преди около година, започна в 10 ч. Пред съдебната палата се събраха близки и приятели на Ники и семейството му, които разпънаха плакати с надпис „Доживотни присъди без замяна за убийците на Ники“.

Семейството на 16-годишния Николай ДимитровНиколай Димитров Николай Кирилов Димитров е роден на 11.05.1965 г. Първите 7 години от ученическия си живот прекарва в бе потресено след произнасяне на присъдата за убийството на детето им. Днес надеждата да чуят три доживотни присъди без право на замяна, бе посечена.

Адвокатът на почернените родители Григор Вълков заяви, че все още не може да прецени как да действат от тук нататък, тъй като самият той е в много тежко емоционално състояние. При всички случаи присъдата ще бъде обжалвана.

През цялото време, докато съдебният състав четеше присъдата за убийството, майката, бащата и сестрата на Ники държаха снимката му.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2636 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.06.15 | 21:26

1
"Това, което магистратите отхвърлиха, бе че убийството е извършено по особено жесток начин." Да, милвали са го с перо докато издъхне. Плюя на тази съдебната система! По такъв, не особено жесток начин да ги изтрепят всичките!

Добави коментар

Водещи новини