Съдът взе под закрила видинчанин, защото бившата му жена го наби публично

  • 30 април 2015 15:27

  • 1587
  • 3
Съдът взе под закрила видинчанин, защото бившата му жена го наби публично
©

Видинчанин стана жертва на домашно насилие, след като бившата му съпруга публично го наби.

След инцидента съдът взе под закрила пострадалия И.П. и забрани на екссъпругата да го приближава на по-малко от 100 метра, съобщава tribali.info.  Дамата ще трябва да посещава и специализирана програма за лица, упражнили насилие, за да контролира гнева си. Случката се разиграла на етажната площадка пред жилището на И.П., където бившата му жена В.К. дошла да вземе детето им.

В разправия за багажа на момичето, екссъпругата ритнала И.П., ударила му шамар и наричайки го "педераст, идиот и простак" заплашила, че ще го подпали и нареди до майка му в гробищата. Виковете събрали кибици, а след тях дошла и полиция, която потушила скандала.

След разправията мъжът си извадил медицинско, а после се ожалил и в съда. С решение на магистратите, видинчанката е глобена с 200 лв. В.К. е официално предупредена, че ако не спазва заповедта да се въздържа от домашно насилие над бившия си мъж, ще бъде задържана и предадена на прокурор.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1587 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.05.04 | 09:58

3
Защо ни занимавате с цигани?!

2015.04.30 | 18:20

2
Да , ама ТИКВОЧА ББ е най - големия безплатен минетчия в ЕС ! Много минети , езикът му се изтри , гъзът му се разшири , а резултат НУЛА ! Тъп е като гъза си !
BOIKO MAIMUNATAAAAA

2015.04.30 | 18:20

1
Tozno taka - Na tupata Tikva Boiko- I CIGANITE MU SKUSAHA GAZA- TOZNO KATO NA MAIMUNATA

Добави коментар

Водещи новини