Осъдиха врачански селянин заплашвал съседа си, че ще изнасили жена му

  • 08 януари 2013 10:12

  • 1275
  • 0
Осъдиха врачански селянин заплашвал съседа си, че ще изнасили жена му
©

Мъж от врачанско село отнесе пробация за заплаха на съседа си, че ще насили жена му пред него, пише местният „Конкурент”. Наказателното дело приключи със споразумение, след като подсъдимият и неговата защита поискаха да сключат сделка с прокуратурата и скандалджията да признае изцяло вината си.

Магистратите от врачанския районен съд одобриха спогодбата. Съдът наложи наказанието за срок от 1 година и 8 месеца. Освен че ще трябва да се среща с пробационен служител и да полага подписа си 3 пъти седмично, осъденият И.Й. ще трябва да полага и обществено полезен труд в продължение на 200 часа за срок от една календарна година, пише в решението на съдебния състав.

Екшънът се разиграл през средата на миналото лято. Пред магистратите И.Й. призна, че хванал земеделска коса в ръката си и тръгнал да заплашва съседа си Д.А. Озверелият мъж крещял пред дома на комшията „Ей, педераст, излизай да те заколя!”, „Тая вечер ще пребия човек у вас, а утре ще е*а жена ти пред теб!”. На обидите станали свидетели съпругата и внуците на съседа, техни роднини и други жители от врачанското село. Определението на магистратите е окончателно и не подлежи на обжалване.

Не е ясна каква е причината за избухналата внезапно агресия. Възможно е да е било под въздействие на алкохол, предполагат свидетели.

Последвайте канала на

Novini.bg
1275 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини