Атанас Папаризов: Атаката срещу синът ми е политическа поръчка

  • 19 октомври 2011 09:03

  • 2637
  • 3
Атанас Папаризов: Атаката срещу синът ми е политическа поръчка
© Интернет

Считам, че в същият този ден, когато обвиняват моят син, че е намушкал футболистът на Славия, стана едно жестоко престъпление с деца и с такива неща трябва да се занимава държавата, каза в интервю за БТВ Атанас Папаризов, бивш евродепутат от БСП.

Да се занимаваме сега с една порезна рана, за която Венци Стефанов, който не познавам, разпространява клюки по мой адрес, говори за една политическа поръчка.

Според него авторът на политическата поръчка ще стане ясен и той подготвя писмо до главният прокурор.

Това, което е разказал синът ми е следствена тайна и той няма право да го огласява, но според него ако трябва да има осъден, това трябва да е футболистът Божидар Васев.

Атанас Папаризов не подозира никой, но вижда, че чрез Венцислав Стефанов се разпространява клюка.

Категоричен е, че синът му не е използвал нож и такива неща не трябва да се разпространяват, защото детето му е непълнолетно и това е в нарушение на закона.

Руси Алексиев, говорител на Софийска районна прокуратура се в включи в ефира на БТВ и каза, че в настоящият казус прокуратурата не е нарушила закона. Според него това, че е огласено името на лицето в дадена фаза на наказателно производство не е нарушение на закона, в което го обвинява бившият евродепутат.

Атанас Папаризов ще се обърне към главният прокурор Борис ВелчевБорис Велчев   Борис Владимиров Велчев е  роден в София. Доцент, доктор по право. Баща му Владимир Велчев заради изнасянето на следствена тайна и то от прокурор, като става дума за името на синът му, за който Руси Алексиев твърди, че е привлечен под отговорност.

Последвайте канала на

2637 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2011.10.24 | 03:21

3
майка ви да еба нагла,вс.ама абсолютно вс.политици сте безумно нагли лъжливи копелета
Николова

2011.10.24 | 03:21

2
Страшно нагло държане по БТВ. Дори не можеха да му зададат въпрос ,защото той като взе думата и започна не да говори за случката със сина си , а да прави предизборна агитация против Герб ! И очакваме някаква прозрачност и справедливост...Та те не дават дори и да се продума за нещо ,което не им се нрави. Някаква прорезна рана е нищо в сравнение с обстановката в момента- каза другарят. За тях тяхните действия са винаги нищо в сравнение с другите простъпки...А за мен и народът ни всеки трябва да отговаря пред съда еднакво отговорно ,дори за избранниците е по-наложително,защото всички знаем че рибата се вмирисва от към главата!
kinesiotapebg.eu

2011.10.24 | 03:21

1
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

Добави коментар

Водещи новини