ВАС гледа делото за делото за отказ на БНБ да увеличи капитала на КТБ

  • 02 април 2015 08:33

  • 1048
  • 2
ВАС гледа делото за делото за отказ на БНБ да увеличи капитала на КТБ
©

Върховният административен съд ще заседава по делото за отказ на БНБ да увеличи капитала на КТБ.

Частните жалбоподатели Орлин Николов Русев, Илиан Атанасов Зафиров, Георги Панков Христов и Александър Мирославов Панталеев и Вера Ахундова са призовани в днешното съдебно заседание. Освен тях за разпит е призован и ответникът  - УС на БНБ. Постановеното в понеделник определение на ВАС, практически премахна последните пречки пред окончателното решение по казуса за лиценза на КТБ и започване на същинското производство по несъстоятелността на банката, което се гледа в Софийски градски съд.

В понеделник петчленният състав на ВАС остави без уважение исканията на жалбоподателят „Бромак” ЕООД за отвод на съдиите Георги КолевГеорги Колев Георги Колев е завършил Висшия институт на МВР през 1991 г. Бил е стажант съдия в Софийския градски, Милка Панчева, Александър Еленков, Наталия Марчева и Росен Василев, като неоснователни. ВАС остави без уважение и особените искания на „Бромак” ЕООД за спиране на процеса.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1048 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Божилов

2015.04.02 | 16:16

2
А кога ще имаме честта да видим и Цветан Василев на подсъдимата скамейка?
mom4o

2015.04.02 | 10:56

1
Нека час по скоро да го гледат и да се приключи с тези игрички. На всички е ясно, че далаварите там са мноого големи, но идва краят на Василев

Добави коментар

Водещи новини