Председателят на ВАС: Не е забавена работата по делото КТБ

  • 12 март 2015 10:42

  • 1117
  • 1
Председателят на ВАС: Не е забавена работата по делото КТБ
©

Върховният административен съд не е забавил работата си по делото за лиценза на КТБ. В това беше категоричен председателят му Георги КолевГеорги Колев Георги Колев е завършил Висшия институт на МВР през 1991 г. Бил е стажант съдия в Софийския градски преди редовното заседание на Висшия съдебен съвет, предаде Дарик.

Коментарът му дойде във връзка с вчерашното изявление на премиера от трибуната на парламента. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г призова НС да изпрати писмо до ВСС, с което да припомни колко време правителството се опитва да назначи служебен синдик на КТБ.

Георги КолевГеорги Колев Георги Колев е завършил Висшия институт на МВР през 1991 г. Бил е стажант съдия в Софийския градски изрази разбиране, че това е доста сериозен проблем на държавата и заяви, че критиките са обясними.

По думите му ВАС е разгледал общо 40 дела, по подадени отделни жалби срещу лицензите - 28 от тях са влезли в сила, остават още 12.

Делото, за което Борисов повдигна въпроса обаче, не е насрочено, тъй като тече процедура по размяна на книжа, обясни още Колев. Предстои то да бъде разгледано от петчленен състав в рамките на две седмици.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1117 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.03.12 | 17:22

1
До като си разменят книжа КТБ ,ще остане без активи ,само с частните рисунки ,които ги занесоха някъде в музея на Рашидов .В каква държава живеем.Да гледаш ,как се унищожава даржавата и да няма кой да я спаси

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини