Гриша Ганчев сам поискал да се гледа делото срещу него

  • 08 януари 2015 08:46

  • 1773
  • 0
Гриша Ганчев сам поискал да се гледа делото срещу него
©

Делото срещу Гриша Ганчев се гледа по искане на самия него, съобщи в ефира на Нова телевизия Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в, адвокат и лидер на "Движение 21".

"Родната прокуратура изразява за пореден път своето перманентно, тенденциозно отношение. Гриша Ганчев иска делото му да се гледа. Но от делото е отделено нещо, за което е имало две години време да се съберат доказателства за ново дело. Не става дума за укриване на данъци в големи размери", каза тя.

 „Ние не знаем какво пише в обвинителния акт, както и никой не знае. Но това, което прочетох във вестниците, не е това, което аз знам – като предявено от разследването. Обвинението срещу Ганчев е смехотворно и ще имате възможност да го видите в съда. Не смятам, че в момента Гриша Ганчев трябва да се обяснява в интервюта. Има правосъдие, елате и ще видите за какви данъци и заплахи става дума. Това, което искам да ви кажа е, че законът трябва да се спазва и че прокуратурата в момента го извращава“, добави адвокатката на бизнесмена.

Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в коментира и ситуацията след вчерашното терористично нападение в Париж.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1773 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини