Георги Кадиев вече е подсъдим

  • 01 октомври 2011 13:49

  • 10624
  • 18
Георги Кадиев вече е подсъдим
© Интернет

Общинските съветници Орлин Иванов, Радослав Тошев и областният управител на София Данаил Кирилов заведоха дело за клевета срещу колегата си от Столичния общински съвет и кандидат за кмет на БСП Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.

Делото е заведено в Софийския районен съд. В жалбата си тримата твърдят, че Кадиев преднамерено е излъгал и без каквито и да било доказателства, ги е оклеветил публично.

Повод за съдебния спор стана скандалът с подкупа около кандидата за президент на ГЕРБ Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, свързан с времето, в което той е бил шеф на "Бизнес парк София". По време на скандала излезе информация, че трима общински съветници през 2007 г. са поискали от Плевнелиев 500 000 евро, за да изпълнят замяната на имоти между "Бизнес парка" и Столична община. В хода на избухналите спорове и нападки излязоха имената на Иванов, Тошев и Кирилов.

Подателите на жалбата ще търсят правата си по Наказателния кодекс, според който поведението на Кадиев е подсъдно.

В близките десетина дни Иванов, Тошев и Кирилов ще заведат и допълнителни граждански искове срещу Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в, всеки от които за по 50 000 лева. Ако спечелят делата, тримата ще дарят средствата за благотворителност, заявиха съветниците.

Последвайте канала на

10624 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
Карабас

2011.10.03 | 00:17

15
Който злобчо много си отваря устата, а мълчеше за всички престъпления на БСП години наред, ще надуй сега кавала. Въобще скандалът с Плевнелиев е толкова смешен - ако наистина е отказал подкуп, можем само да го поздравим за това и да гласуваме за него. Не вярвам някой да иска за президент човек, който дава и взема подкупи.

2011.10.03 | 00:18

18
Първо: Не е вземал, а са му искали ! Второ: това го твърди сам той в интервю преди няколко години ! Трето: Сега твърди, че никой, нищо не му е искал ! Четвърто: явно лъже в един от двата случая ! Пето: Прецака шефа на предизборния си щаб, като се направи на луда калинка ! Шесто: Абсолютно неадекватна, безхарактерна мижитурка ! Седмо: Не, благодаря ! Аз няма да гласувам за тоя смешник ! Като изгуби изборите да си се връща в кукленото шоу !
Do bg

2011.10.03 | 00:18

17
До сега не е предприел мнищо защото сега го е научил. Курумбашев му е казал сега, и той сега казва на всички нас, притова за пръвпътс имена - което си е мъжка постъпка! А иначе явно всички сте забравили, че Кадиев сиподадесам оставката като зам. Министър на финансите и публично обвини Мургина в далавери още тогава! Един политик има куража и морала да се държи достойно - да го оценим!
М.К.Р.

2011.10.03 | 00:17

16
Кажи си Кадиев,кажи си лъжецо!!!!!!
bg

2011.10.03 | 00:16

14
Тоя ако лъже заслужава да го осъдят !!! Защо ако наистина е така както казва досега не е предприел нищо???
ad

2011.10.02 | 21:10

13
абе вие нормални ли сте след всичкото безхаберие да гласувате за някой от ГЕРБ??????
3

2011.10.02 | 21:10

12
W W W . O R I GI NA L N I . B E - Закупете футболният Екип за сезон 11/12г !
eskimos

2011.10.02 | 21:07

11
ima li vse o6te naivnici koito mislqt,4e sled p1rvanov bg 6te izbere pak komunist za prezident/???/
Tool Боксер

2011.10.02 | 20:39

10
"... ще дарят средствата за благотворителност, заявиха съветниците..." - демек, де заявили пираните-гербарки!
goze

2011.10.02 | 20:38

9
кадия да ти го н.......я
evgeni

2011.10.02 | 17:48

3
---- Прикрепено писмо (до мвр,данс,прокуратура и съдебна власт на Р. България и администрациите им. " ИМА И ОЩЕ БАСТУНЧЕТА/въпросителни/") ---- Подател: евгени славков До: mvr@mvr.bg, press@mvr.bg, office@mvr.bg, info@mvr.bg Относно: до мвр,данс,прокуратура и съдебна власт на Р. България и администрациите им. " ИМА И ОЩЕ БАСТУНЧЕТА/въпросителни/" Дата: Събота, 2011, Октомври 1 14:47:38 ЕЕЩ Господа висши офицери от МВР,Господа прокурори и вие съдии на Република България. Защо допускате,полтически сценарии като случаят"Цар Киро" , случаят "Джамията" и др да се превръщат в криминално-етнически конфликти ??? Знаете ли ,че отговорността е задължениъе всекиму ??? Знаете ли как компромиси към "Преход-АБВ" са пагубни за Българският Народ ??? Знаете ли как се поставя живота на политическа карта/етническа/ и на неродените още деца ??? Знаете ли как ние Българите взимаме нож срещу нож,подведени от зли хора поставящи убийствени политически доктрини /сценарий/написани от ИДЕОЛОЗИ и СТРАТЕЗИ в услуга на 100-летницата,управляващи и до днес??? Знаете ли че умишлено се подрежда пазела на 67 годишното ЗЛО наречено преход,като ти изпълнияваш-1,другия изпълниява -2 ,онзи по-друдругия изпълнява-3,и всичките тези ТРИ НЕЩА по отделно абсолютно безобидни,но сглобени по СХЕМИ от типа-АБВ,са повече от ПАГУБНИ.Вижте как службите поставиха под контрол Сидеров,като той дори не разбира че изпълнява част от СХЕМАТа,въпреки своята си правда ??? Не знаете ли,че АКО няма ХРАНИТЕЛНА СРЕДА,тоест КОНФЛИКТИ, няма да съществуват ЦЕНТРОВЕ като ДПС,изпълнявайки ролята на регулатор по време на изборите-"ДА НЕ ИЗПУСНЕМ КОНТРОЛА". Вече забравихте как някога ИСКАХА дасе постави етнически паметник,уж подхвърлено от някакви журналисти внесени от вън,но всъщност това бе едно квадратче от ГОЛЕМИЯ ПАЗЕЛ-АБВ ??? Не знаете ли,че сега вие конкретно от МВР направихте по-голям ПАМЕТНИК на етническата омраза допускайки да се случат тези събития ??? Не можахте ли да не се бе стигнало до тези убийства и разгарянето на КОНФЛИКТА ??? Или не разбирахте ,или,не искахте,или да не се РАЗСЪРДИ Цветанов???? Знаете ли,че като изпълнявате заповеди от вашия министър сте в услуга на погубването на собственият си народ ??? Защото Цветанов направи акробатико-физическият НОМЕР-хем да се изпусне парата на гнева,хем да сме угодни на ПАЗЕЛА,хем да ОСТАНЕ ПАМЕТНИКА НА ОМРАЗАТА между братя,на КОЯТО се поставя ТОЗИ ПАМЕТНИК записан в гнева на хората ??? Не знаете ли че от ВСИЧКО ТОВА губите и вие и вашите близки ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Не се страхувайте от "СТЪРШЕЛИ " и политическите им крупиета като "ГОЦЕ ХИЛЕНДАРСКИ" и вашиът вътрешен министър,държащи в подчинение чрез компромати и ДОСИЕТА- X,както се опитаха да озаптят "ТРАКТОРА за да не изпусне ЕМИСИИ,защото и тяхното време се изчерпва !!!! И ПРЕДИ ВСИЧКО СЕ БОЙТЕ от ГОСПОДА,за КОЙТО,няма нищо скрито. ОБИЧАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И НЕ ДОПУСКАЙТЕ ВЕЧЕ "АБВ-123" и други БЪЛГАРОУБИСТВЕНИ ПРОДЪЛЖЕНИЯ .
yoyo

2011.10.02 | 20:34

8
Тъпанар, заради такива изтрещяли като теб хората не искат да участвуват в дебати. Ако искаш да кажеш нещо, седни премисли няколко дена, напиши го, съкрати го с 90 %, оправи му правописа и го прочети на съседката за проба. И тогава чак публикувай, а то иначе сега има обратен ефект - "е на вижте само кукувци защитават тази теза".

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини