Съдът пусна директора на КТБ Орлин Русев от ареста

Съдът реши да остави Маргарита Петрова и Борислава Тенева-Кючукова с непроменени мерки „задържане под стража, съобщи „Фокус”.

Мярката за неотклонение на Мария Димова от „задържане по стража“ беше променена на „домашен арест“, тъй като по-рано в заседанието нейният защитник представи медицински документи за нейното здравословно състояние. Обвиняемият Орлин Русев, изпълнителен директор на КТБ, беше променена от задържане под стража на гаранция от сумата от 10 хиляди лева. Решението на съда подлежи на обжалване пред Софийския апелативен съд като заседанието по делото е насрочено за 22 юли от 10 часа.

Според обвинението Маргарита Петрова и Орлин Русев са присвоили парите, като са били подпомогнати от Мария Димова и Борислава Кючукова. Това присвояване е станало в периода от декември 2011 година до 19 юни тази година. Сумата е била изнесена в брой.

Коментари

  1. 2014.07.15 | 15:05
    MARTIN DIMITROV I OSTANALITE CHAIKI DOBRE ZNAYAT CIALATA ISTINA A NE S GARVANSKI KRIASACI.TAZI ISTORIA IMA DOSTA DALAG JIVOT. KAK NAGLO SE SKATAVAT VSITCHKI
  2. 2014.07.15 | 15:05
    Ама не може веднъж да излизаш по медиите и да тръбиш че има събрани доказателства че са изнесени предният ден преди проверката едни пари с чували и да арестуваш хора и после да сменяш версията.Е къде са сега тези доказателства.Много е съмнителна тази работа.
  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Съд и прокуратура

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет