Шеф в КТБ: Има напрежение между г-н Пеевски и г-н Василев (галерия)

  • 13 юни 2014 19:04

  • 9130
  • 6
Шеф в КТБ: Има напрежение между г-н Пеевски и г-н Василев (галерия)
© internet

„Има напрежение между г-н Пеевски и г-н Василев”, потвърди изпълнителният директор и член на Управителния съвет на Корпоративна търговска банка (КТБ) Георги Христов. Това се случва на фона на действията от страна на прокуратура и полиция в сградата, в която се намират офиси на финансовата институция на бул. „Цар Борис”, съобщи БТВ.

На въпрос скараха ли се депутатът от ДПС и банкерът, Христов отговори: „Това дали са се скарали или не, не мога да каза. Мога да кажа, че има напрежение между г-н Пеевски и г-н Василев, което е изнесено извън границите и рамките на тази институция. Макар че фирми, които се твърди, че са контролирани пряко или непряко от г-н Пеевски, са обект в момента на съдебни действия от страна на КТБ, както и други, които са длъжници в тази банка”.

Христов не коментира събитията в отношенията между Пеевски и Василев – дали първо е бил конфликтът, а след това отказът от обслужване на кредити или обратното.

В отговор на тези твърдения депутатът Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на отрече да има неплатени заеми към КТБ. "Нито аз, нито моето семейство имаме необслужвани кредити в КТБ, заяви късно днес следобед Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

Пеевски заяви, че още в понеделник ще изпрати писмо до банката, в което ще поиска извинение за тези твърдения. "Ако не получим извинение, ще уведомим БНБ за действия на изпълнителния директор Георги Христов, които се разминават с поведението на един банкер. Той изнася невярна и лъжлива информация за клиенти на банката. Ако не получим подобно извинение, ще помолим БНБ да вземе лиценза на изпълнителния директор Георги Христов", каза Пеевски.

Депутатът от ДПС отказа да коментира появилите се в информационните агенции съобщения за готвено негово убийство. "Нека компетентните органи си свършат работата, аз нямам какво да кажа", бе единственото, което каза Пеевски пред "24 часа".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
9130 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2014.10.30 | 08:08

6
Щом има напрежение няма какво да се чудим на станалото.Като знаем за ресурсите които може да ползва Пеевски (съд,Данс,полиция и медии)можем да предположим какво може да се случи на Цветан Василев.Щом при други акции намираха тефтери флашки и какво ли не сека може да намерят и нещо с което да докажат че г-н Василев е терорист.
neobox

2014.10.30 | 08:08

5
Няма как да няма напрежение,на това лапане ,трябва и акане.Но те,тотално се насраха.

2014.09.14 | 02:39

4
Другари защо Волен не го заплашва никой

2014.09.14 | 02:39

3
Hora za6to ni zanimavate s prostotii
ne triite idiotiiiiiiiii

2014.08.12 | 10:45

2
toq 6te vkara gerb v 3atvora

2014.06.26 | 23:03

1
Slabo me interesuva kvi gi var6at mafiotite tazi no6t nqma da spq

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини