Адв. Хаджигенов: Клиентът ми не се е опитвал да убие Пеевски, това е смешно (обновена+снимки)

  • 14 юни 2014 18:15

  • 5309
  • 4
Адв. Хаджигенов: Клиентът ми не се е опитвал да убие Пеевски, това е смешно (обновена+снимки)
©

Клиентът ми не се е опитвал да убие Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Това е смешно.

Това заяви в предаването "120 минути" по бТВ адвокатът на един от тримата задържани за убийството на депутата от ДПС Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на - Николай Хаджигенов. Той е защитник на Георги Христов.

Хаджигенов обяви, че трима души са обвинени в опит за убийство на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

Хаджигенов бе пред МВР болница в очакване на мярката, която ще се проведе там, тъй като един от задържаните - Красимир Методиев - е в интензивното отделение там.

Хаджигенов обясни, че към момента Методиев е неадекватен и е на системи, затова, по думите му, подобно заседание на съда е незаконосъобразно.

Адвокатът уточни, че Методиев е в прединфарктно състояние с максимални стойности на кръвното му налягане. Защитникът добави, че снощи клиентът му Георги Христов също е бил приет в МВР болница с хипертонична криза.

Третият задържан е Венцислав Върбанов.

В интервю пред БТА пък защитникът заяви, че в постановлението за привличане като обвиняеми на тримата не са посочени нито какъв е механизмът на убийството, нито конкретна дата или място на извършването на престъплението, а единствено, че е извършено през май.

Адвокат Хаджигенов каза, че тримата задържани са дългогодишни приятели и се познават с банкера Цветан Василев. Дали имат познанство с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на обаче адвокатът заяви, че не знае. Той добави, че в разследването са използвани специални разузнавателни средства.

От тях обаче не става ясно кой е поръчителят на деянието.

Към 18:00 часа двамата здрави заподозрени бяха докарани до болницата и мярката започна.

Галерия от снимки вижте ТУК

Последвайте канала на

5309 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
IZRODIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IZRODIIIII

2014.06.16 | 08:12

4
mama vi gadna naroda gladuva tiq si igraqt s pari i vlast kato 4e balgariq e samo tqxna

2014.06.16 | 08:12

3
Не мога да повярвам.

2014.06.16 | 08:12

2
Кой ги измисли тези идиотщини на кого пречи Маминото прасенце
Верджи

2014.06.16 | 08:12

1
Абе защо всички престъпници като ги заловят изведнъж се оказват неизлечимо болни?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини