Майката на Цигането иска ексхумация на трупа му

  • 03 юни 2014 20:42

  • 6040
  • 0
Майката на Цигането иска ексхумация на трупа му
©

Майка от монтанското с. Смоляновци заплашва да прегради с тялото си пътя Е-79. Марияна Генова твърди, че синът й не се е самоубил, а е убит от полицаи при опит за арест, пише "24 часа".

30-годишният Петър Иванов-Цигането бе заподозрян за смъртта на 19-годишната Ралица Ценова, която бе удушена в столичния кв. "Надежда" в края на ноември м.г. На трупа се натъкнал клошар.

Следите обаче насочили криминалистите към Петър. Според официалната версия при опита на полицията да го залови младежът почнал да гърми от белия си голф, а после се застрелял в слепоочието.

Близките му обаче не вярват. Те са подели кампания във фейсбук "Да докажем невинността на Пепи". В последните дни 15-20 души протестират с коли на Е-79. Те са недоволни от бавното разследване на смъртта на Ралица и Петър, който бил влюбен в нея.

Марияна Генова е подала жалба до главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в с искане за независима петорна експертиза и ексхумация на трупа. Разследването е удължено с 4 месеца.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6040 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини