Енимехмедов: Доган е излязъл от хралупата си, трябва да бъде привикан като свидетел

  • 12 февруари 2014 12:31

  • 2198
  • 3
Енимехмедов: Доган е излязъл от хралупата си, трябва да бъде привикан като свидетел
© Булфото

До мен достигна новина, че господин Доган е излязъл от хралупата си, затова считам че трябва да бъде призован като свидетел по делото. Това каза пред СГС Октай Енимехмедов, който е подсъдим за това, че по време на конференцията на ДПС е направил опит за покушение срещу тогавашния председател на ДПС Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, пише "Труд".

Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е главен свидетел и мисля, че неговото явяване е важно. Медиите и определени лица, които се виждат с него показват, че неговото състояние е добро в момента", каза още Октай Енимехмедов.

Съдът се оттегли за съвещание.

Съдът не уважи искането на Октай Енимехмедов за това Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от да бъде призован за свидетел на следващото заседание, съобщи Фокус.

Съдът намира, че не са налице основания за промяна на решението на съда по отношение на разпита на свидетеля Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, предвид факта, че е наблюдавал деянието от най-близко разстояние.

Съдът посочи, че са разпитани свидетели, които са били на достатъчно близко разстояние, а също така, че има достатъчно записи от камери, на които е видно деянието. С разпита на този свидетел няма да се извлекат допълнителни факти, се позова съдът.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2198 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.02.13 | 18:11

3
Доган никога не е бил в хралупа , а винаги е дърпал конците .Докога , народе !

2014.02.13 | 18:11

2
tozi e geroi . ata kisti s hlazga vi zadnici odupeni na dps kak se cuvstvuvate kato predateli mizerni mihleta
ръгача

2014.02.13 | 18:11

1
да ги мятаме,че ми писна на уя.......отивам за пушката!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини