СГС разпита Христо Бисеров и Георги Райков

  • 12 февруари 2014 11:47

  • 1577
  • 1
СГС разпита Христо Бисеров и Георги Райков
© Булфото

Софийски градски съд разпита като свидетели Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент и Георги Райков по делото срещу Октай Енимехмедов. На предишното дело между показанията им е имало разминавания, предаде „Фокус”.

Георги Райков посочи, че с Бисеров се познават. Той заяви, че не е сигурен дали в оръжието от покушението е имало пълнител или не.

Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент коментира, че е предал оръжието на служител на НСО. "Не съм сигурен, но мисля че беше господин Райков.”

След като бяха разпитани Бисеров и Райков, медиите отново се опитаха да чуят коментар на Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент, но той посочи, че ще коментира след края на делото.

Попитан дали е имало нож, служителят на НСО Георги Райков отговори: „Не е коректно да коментирам извън залата. Не мога да бъда категоричен за съдържанието в плика, не съм разглеждал подробно какво има вътре. Аз лично нищо не съм слагал, всичко в плика беше сложено от господин Бисеров. Той постави два листа, в които държеше оръжието”, допълни още Георги Райков.

Георги Райков уточни, че все още не е бил призоваван по другото дело за побоя над Октай Енимехмедов, Георги Райков, че до момента не е бил викан, но вероятно предстои.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1577 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Аз

2014.02.13 | 00:50

1
Искаме да чуем за делото срещу Бисеров, другото е прах в очите!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини